Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

texel alignment probleem...

Anoniem
None
6 antwoorden
 • beste allemaal :)

  ik wil m'n texel alignment aanpassen, maar dit gaat dus niet omdat ik een Ti4200 heb..en ik heb begrepen dat dat niet mogelijk is bij de GF3 en 4. is er een manier om dit te omzeilen om het toch te kunnen aanpassen?
 • Waarom wil je je texel alignment veranderen? op default waarde staat die toch goed?
 • nee, speel sinds kort Falcon 4.0 (met de 1.08 patch) maar de tekst in de cockpit is niet/nauwelijks te lezen. nu heb ik op het forum van een Falcon 4 website gelezen, dat dit een bekend probleem is, en op te lossen is door de Texel Alignment aan te passen
 • Texture aligement is aan te passen in de adavanced settings van de drivers. het moet ook met de GeForce 4 kunnen meen ik. ik heb echter altijd geleerd dat je er maar beter af kon blijven.
  kijk eens op www.guru3d.com of je er wat kan vinden over texture aligement, of op het forum aldaar.
 • ik heb versie 23.45 van nvidia, en de mogelijkheid om de texture alignment aan te passen is er niet, ook niet onder geavanceerd. deze was wel mogelijk bij de GF2 (en oudere nvidia drivers)
  ook met RivaTuner is deze optie 'grijs' en dus niet wijzigbaar.
  deze geeft de volgende melding:
  'due to the driver's limitation the texture alignment cannot be adjusted on GeForce 3 and higher'
 • mm.. dat wist ik dus niet. je kan proberen een oudere driver te pakken maar dan zit je wel weer met andere games.
  probeer de 27.xx of 29.xx driver eens. kijken of het daar wel mee kan.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord