Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Nieuwe monitor +/- 250 euro

Anoniem
The_Dude
6 antwoorden
 • Ik ben zo'n beetje een nieuw systeem bij elkaar aan het zoeken en heb eigenlijk alleen maar een vraag over de monitor. Veel reviews en vergelijkingen kan ik niet vinden. Iemand een link of wat informatie?

  Ik wil ongeveer 250 euro aan een 17" of 19" CRT uitgeven. De kaart word waarschijnlijk een 9700 Pro. Ik haal de onderdelen waarschijnlijk bij computerland en wellicht heeft iemand goed of slecht nieuws over hun monitoren assortiment.

  Btw, is er veel verschil tussen de 9700 Pro's van de verschillende fabrikanten?
 • [quote:5bf141169d]Btw, is er veel verschil tussen de 9700 Pro's van de verschillende fabrikanten?[/quote:5bf141169d]

  Er zit niet veel verschil tussen. De kaarten van Hercules zijn voorzien van een wat betere koeling. Het prijsverschil zit hem voornamelijk in het disign en de extra's bij de kaarten. Verschil in performance heb je niet.

  Ik zou voor de goedkoopste gaan. Club-3D of de Connect-3D bijvoorbeeld.
 • Ik sluit me aan bij G. Sitters, de verchillen zijn in ieder geval niet in kwaliteit. alle kaarten zijn goed.
  Je kan het beste voor een goede goedkope gaan, ik denk dan aan Club-3d, connect-3d en Saphire.

  Als je een wat breder budget hebt kijk dan eens naar de Saphire Radeon 9800 PRO. die gaat voor 465 Euro over de toonbank. maar dan heb je wel wat 8)
 • een kennis van mij heeft een Maya, (R9700) daar is hij ook zeer over te spreken.
 • misschien kan je eens kijken naar de 19" CRt van Phillips, de 109S40. of de Huyndai 910+ 19"CRT. de Hyundai heeft het keurmerk prijs/kwaliteit gekregen van de C!T en de Phillips heeft een vriend van mij en is daar erg over te spreken.
 • Beetje vreemde verhouding in je budget denk ik: € 450 voor een videokaart die je misschien volgend jaar alweer vervangt en € 250 voor een monitor die minstens 5 jaar meegaat, maar waar je wel elke dag tegenaan moet kijken?

  Zou liever € 450 uitgeven voor bijvoorbeeld een goede Iiyama 19" en dan maar een gewone R9700 ofzo. Heb je volgens mij meer plezier van :wink:


  Bart

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.