Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Hoe ver kan ik me Radeon 9700 overklokken?

Anoniem
Red Dragon
7 antwoorden
 • Ik heb em net ook geïnstalleerd, gelijk even een benchmarkje gedaan en me score was ong. 4500. Heel stuk beter dan mijn vorige (rond de 3300). Ik probeer nu me kaart over te clocken met dat ingebouwde proggie, maar hoe weet ik nu of ik te ver ga? Simpelweg door te kijken of er fouten optreden in de benchmark tests? Tot hoever kan je ongeveer gaan met deze soft- en hardware (radeon 9700 club3D). Voor de rest waren een aantal bugs die ik had met spellen, zoals CnC Generals ook weg, handig! Erg tevreden met deze driver, ondanks de inderdaad een beetje rare installatie.
 • Hallo Sjoerdje. ik heb je topic afgekoppeld. de topic waar je in poste was niet bedoeld om je eigen specifieke overklok vraag in te stellen. vandaar dat hij nu hier staat.

  lees de FAQ: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=75962

  daar staat het en en ander in over overklokken
 • okeey bedankt he!
  Was overigens niet bedoeling om off-topic te gaan, daarom ook mijn mening over de nieuwe omega. Hoop wel op een antwoord op mijn overclock vraag
 • Gewoon steeds in stapjes je Core en je Memory verhogen. De Core heeft echter veel meer invloed. Als je Core op een gegeven moment te hoog staat zal je computer vastlopen in de benchmark. MEt een te hoge memory krijg je last van artifacts… Ik heb dezelfde kaart als jou en met mijn standaard koeling kwam ik tot een Core van 419 Mhz en een Memory van 311 Mhz… Kijk maar hoe ver jij komt
 • Als ik zover kom als jou :D:D da zou kickuh zijn.
  maar ik moet uitkijken met mijn garantie enzo, namelijk niet mijn pc. Bedankt voor de uitleg.
 • had je de FAQ ook gelezen?:

  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=75962

  daar staat ook het een en ander in over overklokken namelijk.
 • Jah ik had hem al een keer of 4 gezien. Ik heb trouwens al artifacts bij een core van 310, deze blijven ook in windowsXP gewoon hangen en gaan pas weg na een rb met originele instellingen. Met de core ben ik al tot 340 gekomen, heb nog niet echt geprobeerd om ontzettend ver te komen ook omdat ik bang ben dat er iets doorbrand, is die mogelijkheid er ??

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.