Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

geen beeld bij dvd

Anoniem
OJo
8 antwoorden
 • Ik heb me video kaart op me tv aangesloten werkt allemaal prima maar sinds ik die nieuwste update van videokaart heb gedownload (geforce 4) zie ik op het beeld van de dvd een paars beeld in plaatsvan de film geluid doet het wel, aan welke instellingen kan dit ligge

  Mzzls ojo :evil:
 • Ik weet niet wat de relatie is met het instaleren van nieuwe drivers maar het lijkt op een probleem van een missende codec? :-?
 • Neej eht licht niej aan de codec omdat die de film wel afspeelt op mijn computer maar dan zie ik dat beeld paars op me tv! en voordat ik die update heb geinstaleerd was dat niej dan zag ik gewoon beeld

  Mzzls ojo :evil:
 • Zet de instellingen bij nView op Primair beeldscherm. Dat is misschien bij de update veranderd.
 • Eej dankje nu heb ik inderdaad beeld op me tv maar het gekke is nu dat ik nu bij de film zwart beeld heb op me pc-scherm :-? das was vroeger niej het geval
 • Probeer es de optie 'detectie van monitor forceren'. Anders kun je altijd het programma tvtool gebruiken. Dan ben je ook van de zwarte randen af.
 • Nou het zit zo ik speelde eerst een dvd af in mijn pc.
  1. ik zag die film op me computerbeeldscherm
  2. kon tegelijkertijd op me tv hetzelfde zien als op me pc scherm

  Sinds ik die update heb geinstaleerd

  Kan ik nog wel alles wat ik verder doe op me pc zien op de beide schermen maar al speel ik in wmp of welk dvd programma dan ook die dvd af dan zie ik alleen op me pc beeld de film met geluid.

  Maar niet op me tv dan hoor ik alleen het geluid.

  Als ik dan me tv de primaire maak dan zie ik op me tv beeld ook de film maar dan zie ik op mijn oc scherm waar de film zou moeten afspelen een paars stuk.

  Dus ik zie alleen op 1 van de 2 het beeld van de film niej. de rest allemaal wel!!!
 • Tja dit klinkt als het bekende overlay probleem :wink: … Moet je bij de beeldschermopties naar geavanceerd klikken, dan naar dat tabje met het nVidia logotje en dan in het menutje op overlay klikken (voor de leek). En dan volledigschermapparaat op secundair beeldscherm zetten. Elk videotje dat je afspeelt is dan automatisch volledig scherm op je tv. Een normale desktop met video in een window op je tv heb je dan dus niet maar wel fullscreen bewegend videobeeld.

  Succes!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.