Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

agp-slot shuttle

Nelson Lau
10 antwoorden
  • Mijn systeem bestaat uit een Shuttle met een mobo FS51.
    Nu wil ik in het agp slot een vidoekaart Abit fx 5200 stoppen, maar het moederbord herkent dit niet. De kaart is goed. Getest op een andere computer. Andere videokaart in Shuttle doet het ook niet. In bios ook van alles ingesteld, nog steeds niets. Kan het zijn dat het agp slot defect is? Of is er wat anders aan de hand??

    :x :x
  • Welk moederbord heb je precies?
    http://us.shuttle.com herkent geen FS51
  • Bedankt voor de snelle reactie. De onderstaande link is welliswaar duits maar de site is zeer goed.

    http://www.spacewalker.com/german/ss51g.htm#oben
  • [quote:a8d00b976b="OmePeter"]Bedankt voor de snelle reactie. De onderstaande link is welliswaar duits maar de site is zeer goed.

    http://www.spacewalker.com/german/ss51g.htm#oben[/quote:a8d00b976b]Daar staat een MicroATX moederbord voor de barebone die daar staat, heb jij een barebone :-?

    Heb je in het BIOS je onboard video uitgezet?
  • Ja.

    Ja.
  • Het AGP slot zou gewoon die videokaart moeten ondersteunen, helemaal als je je on-board videokaart hebt uitstaan.
    Ik denk in eerste instantie dat het een Bios instelling is, staat er niets in de meegleverde handleiding?
  • In de handleing en op internet heb ik niets kunnen vinden. Wat ik ook in de bios instel aangaande het AGP slot mijn vidoekaart wordt niet herkent.De computer blijft opstarten met de video on board. Als ik dit in de bios uitzet heb ik helemaal geen beeld meer. En dit is weer lastig te herstellen met een "clear CMOS".
    Wat ik wel gedaan heb is de nieuwste bios er op gezet, misschien ligt het daaraan??
  • Nieuwe bios zou geen probleem moeten vormen, ik raad aan om met je systeempje naar je leverancier te gaan en daar eens navraag doen. ik neem aan dat je nog garantie hebt?
  • Nu wil ik als laatste nog een keer de bios flashen. Maar ik heb geen A-schijf en alleen maar nfts partities. Nu wil ik dus flashen van af cd-rom.
    Kan dit?? Waar kan ik hier iets overvinden?? Is daar geen standaard file voor??
  • Je moet dan een Boot-able CD-rom maken. en daar de bios op zetten.
    als het je niet lukt vraag het dan elders op dit forum.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.