Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

BSplayer kan ondertitel niet op tv weergeven

Anoniem
cjdijk
4 antwoorden
 • Hey,

  Ik wil graag Divx kijken op m,n tv. Maar normaal kijk ik altijd met ondertitels )in BSplayer) maar dat kan niet. De film is wel zichtbaar maar de ondertitel niet. Mischien komt het omdat het omdat het auto voledig beeld wordt.

  P4 1600 Mhz
  Gf 2 64 MB
 • In BSPlayer kan je een vinkje plaatsen bij "Draw OSD Messages to Overlay".
  Dit kan je vinden door rechts te klikken in de film.
  Dan "Ander Menu", Opties, Voorkeur instellingen, Tabblad Video.

  Wat ook werkt, is in je beeldschermeigenschappen
  de tv als primair uitvoerapparaat selecteren.
  Vind ikzelf minder handig.
 • met de laatste opmerking van cjdijk ga ik mee. waarschijnlijk is je beeld zoals je hem nu gebruikt uitgerekt omdat je compu van een 16:9 beeld een 4:3 beeld maakt waardoor het beeld te groot is voor je tv en je dus een ondertitels ziet

  je kunt je videokaart ook zo instellen dat je op je tv hetzelfde ziet als op je monitor( dat is wat makkelijker met het starten 8) )
 • Als ik de optie "Draw OSD Messages to Overlay". aanzet kan ik geen film meer draaien in BSplayer, dit is dus geen optie.

  Wat Primaire beeldscherm betreft; dat heb ik al maar zodra ik een film start zie ik op de tv alleen nog maar de film. Hoe klein de window ook is op de monitor, op de tv heb ik alleen de film. Mischien heeft het hier iets mee te maken. Maar hoe ik dit uitzet weet ik niet, mischien een van de lezers??

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.