Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Diamond multi mediakaart in IBM computer

Anoniem
Dunja
2 antwoorden
 • Ik heb een IBM pentium 3 komputer. Voor zover ik het kan zien met een Diamond multi mediakaart met Savage4 driver. Het geluid is volgens mij op het VIA moederbord geintregreerd.
  Deze komputer heb ik opnieuw geinstalleerd met de Savage4 driver. Beeldscherm doet het prachtig, maar het geluid krijg ik maar niet aan de praat. Bij apparaat beheer staat PCI multimedia audio Device en PCI universal sereal bus onder het vraagteken. Wil ik een spel spelen dan geeft hij ook aan dat er geen geluidskaart is geinstalleerd.

  Wie kan mij alsjeblieft helpen (ik weet niet zeker of dit in de forum of van moederbord moet)

  Alvast bedankt :evil:
 • Nou, je hebt al uitgevonden dat het een VIA moederbord is. Nu je OS en moedebord-type nog… Hebben we wel nodig willen we je enigzins kunnen helpen. Anders krijg je alleen maar reacties dat je de drivers moet installeren… :wink:

  Je zegt:[quote:0181ff3e26="Dunja"]maar het geluid krijg ik maar niet aan de praat[/quote:0181ff3e26]Wat heb je allemaal al geprobeerd? Dan geven we geen opties die je al geprobeerd hebt…

  Maar goed, op het moment dat een stuk hardware met een vraagteken in je hardware-overzicht komt te staan, dan is er iets niet goed. Als je daar de eigenschappen van opvraagt dan krijg je meestal ook de reden te zien. In dit geval herkend Windows het waarschijnlijk niet en moet je inderdaad nog de drivers installeren.

  Greetz!!

  P.S. waarschijnlijk moet dit inderdaad in het moederborden-segment, of misschien zelfs wel onder multimedia.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.