Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Hercules radeon 9200pro goede keus?

Anoniem
Red Dragon
6 antwoorden
 • Is dit een goede keus voor € 189
  Ik wil niet al te veel spellen spelen op mijn pc, maar de spellen die ik wil gaan spelen moeten er eigenlijk wel goed uit zien. En dat doen ze met mijn 64Mb geforce 2 mx400 niet meer.
  Aangezien ik niet echt 'super' thuis ben in videokaarten (heb meer verstand van andere dingen) wil ik jullie mening graag weten.
 • Je kan beter voor 139 euro een Radeon 9500 non -Pro kopen. Of voor 200 euro, een Radeon 9700 non Pro. Kijk voor de goedkoopste prijzen op www.tweakers.net/pricewatch
 • ja…maar die radeon 9500 en 9700 zijn van club3d.

  Nou heb ik mij eens laten vertellen dat de chipset van een merk bepalend zijn voor de prestaties. met andere woorden een geforce fx5600 van asus is beter dan een geforce fx club 3d. is maar een voorbeeld hoor… maar klopt dit?

  van degene van wie ik dat heb zei ook dat hercules en ati de betere chipsets hebben…  (oh ja…wat een k@*-^&l; avater….don't take it hard feyenoord kampioen!)
 • misschien is hercules iets beter, maar dat rechtvaardigd niet het prijs verschil. club3d laat gewoon reference kaarten bakken in het oosten, en die zijn gewoon goed.
  Een club3d 9700 is superieur aan een hercules 9200 Pro !!

  ps. de club3d service is prima, vorige week een mailtje gestuurd via de website met een vraag, binnen het uur antwoord, topper (en ik heb niet eens een club3d kaart) ;)
 • ik heb dus de club 3d ati radeon 9700 non-pro gekocht.
  bedankt voor de reacties!
 • uitstekende keuze, veel plezier met je kaart !

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.