Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

vage kleuren in spel

11 antwoorden
 • ik heb een (asus v9560/td) geforce fx5600. als ik het spel gta vice city wil spelen krijg ik een probleem. bij het begin gaat het goe dmaar na 2 minuten spelen word het beeld heel vreemd er komen allemaal kleuren vlakken op me beeld dus je kan niet meer goed spelen. je ziet dan alles heel vaag. maar ik weet niet hoe ik het moet oplossen. :roll:
 • wat zijn je temperaturen in je case???
 • moederbord cpu 33 mb 33 kaart cpu 58 mb 41 heb het vandaag gekocht en in me kaar gezet :) zelf denk ik dat het wat met de drivers ofzo te maken heeft. maar ik wet het niet zeker.
 • ow das volgens mij niet echt super hoog terwijl je fouten geef die normaal komen bij het overclocken als je te ver heb geoc-ed (wordt hij te warm of kan het niet meer aan). welke drivers heb je er op staan?
 • de drivers die gewoon op de cd stonden die er bij zat. dus de normale drivers voor de kaart weet verder neit hoe ik dat moet uitleggen. ik formateer zo mijn harde schijf wel en doe alles wel opnieuw. staat toch nog niets op mischien werkt die dan wel. :D
 • download de nieuwste drivers bij www.nvidia.com vandaan. op de bijgeleverde cd staan altijd oude drivers, misschien ondersteunen die je kaart niet eens volledig.
 • ik heb nu nieuwe drivers en heb nog steeds dat probleem :( heb mijn computer opnieuw geinstalleerd. maar ik vidn eht zo gek dat hij het bij het begin wel even doet en daarna niet meer :-?
 • Heb je dit met meerdere games? Lijkt wel of je videokaart over verhit is. maar 56 graden voor de videokaart is is normaal.
 • hij word niet te warm. ik heb de pc net en bij 3 games doet hij het niet alleen bij deze. en bij vrienden met een adere pc doet hij het wel. ben vandaag terug naar de weinkel gegaan en hij is daar getest. en daar zeggen ze dat de kaart geod werkt. maar nog steeds heb ik mijn probleem en snap dr echt niets van.
 • GTA Vice City v1.1 Patch Monday May 19, 2003 post a comment: 75 total Description This is a small patch for GTA Vice City that fixes a graphic corruption issue. If you are not having problems with graphics in GTA Vice City, do not install this patch. Grand Theft Auto: Vice City "Graphic Corruption Fix" ----------------------------------------------------------------------------------------------------- *** Users who DO NOT have this corruption NEED NOT apply this patch *** ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Contents: Zip file "Vicepatch_11.zip" containing: - ViceCity_Patch_11.exe - ReadmeNOW.txt (this file) te vinden op: http://www.megagames.com/news/html/patches/gtavicecityv11patch.shtml succes!
 • Vertel eens wat over de rest van je pc. wat voor moederbord heb je? kan goed zijn dat je moederbord een conflict geeft. wat voor windows gebruik je?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.