Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

ntcs of pal 2

Anoniem
gossling
5 antwoorden
  • [size=18:b944351304][/size:b944351304]laatst heb ik een vraag gesteld of mijn videokaart hard of softwarematig ingesteld kon worden op ntsc of pal. Het ging er hier om of de tuner nu ingesteld op ntcs ook ingesteld kan worden op pal signaal dat deze via de coax krijgt, de kaart heeft geen jumpers. Dus wie heeft de oplossing?
  • Wat voor kaart? Ik snap niks van je post, wees wat duidelijker! Ati kaarten kun je in ieder geval met de driver omschakelen naar PAL.
  • [quote:6626298dd1="gossling"][size=18:6626298dd1][/size:6626298dd1]Het ging er hier om of de tuner nu ingesteld op ntcs ook ingesteld kan worden op pal signaal dat deze via de coax krijgt, de kaart heeft geen jumpers.[/quote:6626298dd1] Lijkt me dat je dat in de documentatie van de fabrikant terug moet kunnen vinden. Wat voor kaart is het?
  • Display properties -> settings -> advanced settings -> displays -> TV -> daar kan ik instellen of ik graag een PAL of een NTSC signaal uit m'n tv out wil hebben op m'n Radeon 9000 grafische kaart. Als jij niet vertelt wat voor grafische kaart je hebt, kan niemand je helpen. Dit verschilt namelijk voor de verschillende grafische kaarten.
    Als je een kaart hebt van nVidia, dan moet je TVTool ergens zien te downloaden (probeer Google). Dit is een gratis programma waarmee je al je TV gebeuren voor je nVidia grafische kaart kunt instellen.
  • ik denk dat het gaat om een all in wonder radeon(dus met tuner) :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.