Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

geforce 440 mx

Anoniem
Inspiron_8200
7 antwoorden
 • Hallo allemaal

  Allereerst wil ik even zeggen dat ik echt geen verstand heb van die kaarten :oops:
  Ik heb navraag gedaan welke kaart ik moet hebben voor mijn pc , wat de kaart die er in zat was erg laag of zo en ook de kleuren zijn erg donker
  Dus ik heb me laten vertellen wat ik moest doen en ik krijg tehoren een andere videokaart er in doen
  heb ik gedaan. de geforce 440
  Maar ik merk er niks van dat er een andere kaart in zit de kleuren blijven donker
  Heeft iemand een GOED antwoordt voor mij
  wat ik kan doen . :cry:

  Bedankt
  Jan
 • Heb je toevallig niet vergeten de monitor wat lichter te zetten??
  Ik weet anders namelijk ook niet wat het is, je kan dan wel in de settings je scherm wat lichter zetten en per kleur aangeven hoeveel rgb (rood, groen en blauw) er weergegeven moet worden op het scherm. Dus doe je meer rood dan blauw dan zal je scherm wat meer paarsig worden bij het weergeven van blauwe kleuren. Als je alles dan minder zet, dan worsdt het als het goed is donkerder, maar dat moet je maar zelf een beetje aan kloten, want dat zou ik niet zo snel weten.
 • ja hij staat al erg licht
  maar toch als ik naar een website gaat die een zwarte achtergrond hebt met iets lichte vakken dan zie ik alleen maar zwart en niet de lichte vakken ga maar eens naar www.aadswebsite.nl dan zie je het als het goed is zie jij die kleuren en ik alleen maar zwart

  Jan
 • het probleem zit bij je monitor, dat kan ik je ("bijna" :P )100% garanderen. alleen weet ik niet of je het zo kan veranderen door aan een aantal dingen te draaien op het monitor of dat het gewoon kapot is. ik weet niet wat voor monitor je hebt en hoe oud hij is?
 • Het is een gateway monitor
  en ik denk dat hij 4 jaar is
  Op de monitor zelf heb ik het al lichtter gezet maar
  niet licht genoeg

  Bedankt voor reageren

  Jan
 • Ik denk zelf ook dat het aan je monitor ligt, 4 jaar is niet jong meer voor een beeldscherm. Het gebeurd vaker dat een oud beeldcherm niet meer voldoende licht geeft.

  Om het zeker te weten zou je de pc op een ander beeldscherm moeten aansluiten
 • Of dit beeldscherm op een andere pc.

  Maar inderdaad, beelschermen worden fletser en donkerder naarmate ze verouderen. Shadowmask monitoren hebben sowieso een vrij lage helderheid. Als je een andere gaat kopen, kun je eens kijken naar een high brightness diamondtron buis. Staat ook wel in de FAQ trouwens.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.