Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Jullie mening over deze monitor

Anoniem
Wizz15
13 antwoorden
 • Ik ben van plan een nieuwe monitor te kopen maar moet wel aan een paar voorwaarden voldoen, namelijk:

  Moet minimaal 17" zijn
  Zwarte behuizing of hoe je dat ook noemt bij monitors
  en hij mag tussen de €80 en €90 gaan kosten (daarom wil ik ook een tweedehands)

  Nu heb ik deze monitor gezien voor €65 en ik wil weten of dit een goede monitor is (voor dat geld)

  [img:c94b74e156]http://static.marktplaats.nl/fotos/hardware/monitoren/37512.jpg[/img:c94b74e156]
  IBM G74
 • Daar kun je ook wel een nieuwe voor kopen:
  http://www.tweakers.net/pricewatch/cat/338//?Sortering=Prijs&Query;=&Action;=&Landfilter;=Benelux
 • ik vind het nog een beetje vaag. Het licht er aan wat voor eisen je stelt aan je monitor. Ik bedoel je resolutie, frequentie en je dot pitch. Tuurlijk kan je voor dat geld een monitor kopen, maar het zou zonde van je geld zijn als je er daarna niet tevreden mee bent.
 • Ja ok… Ik wil m voornamelijk gaan gebruiken om games te spelen en gewoon wat dingetjes voor school (IT Mediaproductie)

  Ik heb wel gelezen dat als je een Radeon 9700 koopt (wat ik dus van plan ben) je minimaal een goede 17" nodig hebt. En de rest van mn computer onderdelen is ook zwart dus een zwarte monitor die daarbij past zou handig zijn.

  Het gaat me eigenlijk gewoon om een redelijke beeldkwaliteit (anders had ik nog niets aan die Radeon 9700 :P ) en dus die zwarte kleur.
 • Neem aan dat je ook een ander mobo/processor gaat kopen anders hoef je geen Radeon 9700 aan te schaffen denk ik
 • Die had ik al lang gekocht :P

  ECS L7VTA KT400
  en AMD Athlon XP 2400+

  Dit zal toch wel voldoende zijn dacht ik zo :wink:
 • Je kunt beter gelijk een goede monitor kopen. Anders moet je over een paar jaar weer een nieuwe kopen. Ik zou zegge, leg er nog wat geld bij en koop een fatsoendelijke.

  Voor een kleine 250 euro heb je een heel degelijke 19inch…..

  ( 8) )
 • Dat zou ik ook willen, maar mn fincanciele status werkt niet echt mee :P … Ik dacht zo, ik zorg gewoon dat ik nu een redelijke monitor heb, en als ik mn systeem eenmaal klaar heb, sparen voor een goede 19" (ik wil gewoon nu alvast vooruit kunnen met wat ik heb, ipv nog een paar maanden te moeten wachten tot ik eindelijk een monitor kan betalen :wink: )
 • eerst wil je dit

  [quote:a1a192c638="Wizz15"]Ja ok… Ik wil m voornamelijk gaan gebruiken om games te spelen en gewoon wat dingetjes voor school (IT Mediaproductie)

  Ik heb wel gelezen dat als je een Radeon 9700 koopt (wat ik dus van plan ben) je minimaal een goede 17" nodig hebt. En de rest van mn computer onderdelen is ook zwart dus een zwarte monitor die daarbij past zou handig zijn.

  Het gaat me eigenlijk gewoon om een redelijke beeldkwaliteit (anders had ik nog niets aan die Radeon 9700 :P ) en dus die zwarte kleur.[/quote:a1a192c638]

  en dan zeg je dit

  [quote:a1a192c638="Wizz15"]Dat zou ik ook willen, maar mn fincanciele status werkt niet echt mee :P … Ik dacht zo, ik zorg gewoon dat ik nu een redelijke monitor heb, en als ik mn systeem eenmaal klaar heb, sparen voor een goede 19" (ik wil gewoon nu alvast vooruit kunnen met wat ik heb, ipv nog een paar maanden te moeten wachten tot ik eindelijk een monitor kan betalen :wink: )[/quote:a1a192c638]

  dit kan dus gewoon niet allebei

  voor die prijs heb je gewoon geen goed monitor (naar mijn mening dan) ik weet niet wat voor monitor je nu hebt, maar als die erop past, zal ik dat gewoon zo laten en gaan sparen voor een goeie 17 of 19 inch
 • Ik heb nu een 14" die nog maar net 800x600 aankan in 16 bit op 60Hz :roll: dus alles is beter dan wat ik op dit moment heb aangesloten :lol:

  En daarom vroeg ik ook of t een goede 17" was want er zijn mensen die dus veeeel te weinig vragen voor hetgeen wat ze hebben, omdat ze er gewoon vanaf moeten om de een of andere reden…

  Ik moet gewoon een monitor hebben waar ik dus alvast mee vooruit kan (af en toe spelletje en zo, en waar ik dus geen koppijn van krijg als ik er maar even aan zit :P) ik dacht het is geen al te slechte monitor naar mijn mening, maar ik vraag het nog ff voor de zekerheid :D
 • [quote:546acdadcd="Wizz15"]Ik heb nu een 14" die nog maar net 800x600 aankan in 16 bit op 60Hz :roll: dus alles is beter dan wat ik op dit moment heb aangesloten :lol:[/quote:546acdadcd]oke ik geef je groot gelijk, :lol: koop een goedkoop moniter en sluit die een tijdje aan. ik zal daar niet teveel eisen aan stellen, gewoon een simpel monitor, maar verwacht dan niet een mooi beeldkwaliteit. ook zal ik niet zoeken naar een zwart monitor, want wat is dat nou weer voor onzin. gewoon 1 van de goedkoopste die er is, maar oke dat zal deze wel ongeveer zijn.
 • Nou dan is t toch opgelost? :D Past perfect in mn budget, is 17" (toch wel prettiger dan 14" :P ) én is in de kleur zwart (dus staat ie ook niet verkeerd op mn bureau of lan-party :D )

  ik denk dat ik er dan uit ben en dat ik er maar achteraan ga dan, iig bedankt :D
 • Off topic: Leuke FSB staat er ingesteld bij je overzicht van je 3DMark score. :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.