Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Videokaart in laptop

Anoniem
flipthagangster
3 antwoorden
  • hallo ik had een vraag ik zou graag een beter videokaart willen hebben in mijn laptop maar ik he gehoord dat je videokaart vast zit aan allemaal andere onderdele ik wou vragen of dta klopt en wat het kost als ik zon stuk met nieuwe onderdele koop ???
  • nieuwe videokaart zal niet gaan volgens mij. Er zijn niet veel onderdelen die je kan upgraden op een notebook.

    Als het wel zou kunnen dan zou je naar een laptop leverancier moeten gaan en vragen wat de onderdelen kosten (als ze uberhaupt nog te krijgen zijn) en wat het kost om het te installeren.
    In elk geval zal het volgens mij een dure grap worden, waarbij je met wat sparen een nieuwe notebook zou kunnen kopen of in elk geval een desktop
  • Klopt, meestal gaat dat niet. Er zijn notebooks waarin je de kaart kan vervangen, daar zit hij in een soort notebook agp slot. Ik heb mijn machientje wel eens opengehad, maar bij mij was dat niet het geval. Maar waarom zou je de videokaart van je laptop willen upgraden. Laptops zijn niet geschikt voor gamen end. Een upgrade zal heel duur zijn als het al mogelijk is. Als het kan moet je waarschijnlijk je mobo ook vervangen. Kosten gaan dan al richting de 600 euro en of je er veel mee wint is de vraag.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.