Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Videokaart.

Anoniem
jackdegek
3 antwoorden
  • Onlangs mijn topic met mijn probleem van mijn Gforce 2 MX heb ik het probleem nog steeds niet op kunnen lossen helaas, Nou heb ik 2 videokaarten gezien die waarschijnlijk wel geschikt zijn: XFX Geforce 4 MX 440 SE 64 MB DDR en een Sapphire Radeon 9200 64 MB DDR, alleen mijn moederbord ondersteund geloof ik alleen maar AGP 2X en ik gebruik m''n pc voornamelijk om te gamen, Nou is mijn vraag welke videokaart is het beste voor mijn PC ? De geforce 4 MX 440 SE of de Sapphire Radeon 9200? Alvast Bedankt.
  • 1. Koop in geen geval de 440 MX en helemaal de vage SE versie niet.
    2. Koop ook geen 9200, dit is niets anders dan een 9000 met AGP x8 ondersteunig en daar heb je toch niets aan.
    3. Koop m.a.w een 'gewone' 9000… Ik weet alleen niet of je moederbord zo'n kaart ondersteunt. Welk moederbord heb je (in verband met voltages enz). 440 BX ofzoiets?
  • Hmm zo aan het verhaal op te maken heb je niet zo'n sterk moederbord, lees: verouderd. Ik trek daar dan ook de conclusie uit dat je dan een iets verouderde processor hebt met verouderd geheugen. Al met al een verouderde PC (In computerland is alles wat ouder is dan een jaar antiek). Heeft het dan zin om met nieuwe kaarten als GF 4 mx en radeon 9200 aan te komen ? een oude GF2 pro zou volgens mij genoeg zijn, of een Radeon 7000/7500. die krengen zijn tegenwoordig voor een habbekrats te koop……..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.