Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Beeldscherm detecteren en Kloon aanvinken

Anoniem
JN
5 antwoorden
 • Sinds enige tijd heb ik een ASUS V9520 TD Video-card aangeschaft om vanuit mijn PC DVD's te kunnen bekijken op mijn TV. Alle kabels zijn juist aangesloten. Bij het detecteren van het beeldscherm in Configuratie/Beeeldscherm/Instellingen/Advanced/Nview. herkent de kaart geen ander beeldscherm dan de syncmaster die is aangesloten. Ik heb ook geen mogelijkheid om Kloon aan te vinken. De optie is lichtgrijs. Kan iemand mij helpen?
 • Dan heb je de kabels dus niet goed aangesloten. Maak je gebruik van een SCART en zo ja, waar heb je de kabels ingestoken? Bij mij werkt alles perfect (Ti4200) namelijk.
 • Wel degelijk naar mij mening juist aangesloten. Ik werk met een SCART en daarin TULPstekkers. Geel is de video kabel en deze is op de Videokaart aangesloten op de S/VHS uitgang.

  Gert
 • Ik heb in mijn geval boxen rondom in mijn kamer opgehangen. Zo heb ik bijv. met games een mooi "Dolby Surround" geluid.

  Hier maak ik dus ook gebruik van als ik een DVD kijk. Daarom heb ik alleen de video stekker achterin de SCART aangesloten, zodat ie de boxen van de pc gebruikt.

  Gebruik anders eens dit programma. Dit kan weleens een oplossing voor je zijn.

  Laat ff weten of het gelukt is of niet! Suc6!
 • Bij mij heb ik de vhs uitgang van de videokaart op de vhs ingang van de tv aangesloten en het werkt perfekt. Wil ik echter op de scart aansluiting aansluiten dan werkt het niet, misschien dat dit bij jou ook zo is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.