Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Video op TV niet beeldvullend met NVidia drivers

Anoniem
None
13 antwoorden
 • Ik wil divxjes op TV kunnen bekijken. Ik gebruik de standaard tool van NVidia, die deel uitmaakt van de beeldschermproperties. Je kan dan gewoon een tweede beeldscherm actief maken en het bureaublad daarnaartoe uitbreiden. Dat werkt perfect, met één nadeel: het beeld van het bureaublad (en divx) is NIET beeldvullend, aan de randen zit zo'n 2 centimeter zwart, en je kunt dit naar mijn weten NIET veranderen.
  Op alle resoluties is dit zo.

  Weten jullie een oplossing voor dit probleemn ? Of een ander (gratis) tooltje die dit doet ?
 • Met welke kaart heb je dit? Als het een GF2MX is oid dan kan je er niks aan doen volgens mij, hooguit het het programma TV-tool
 • je kunt dit WEL ( :lol: ) wel veranderen, had dit eerst ook. configuratiescherm>beeldscherm>instellinge>(knop onderaan tabblad)geavanceerd>tablad met naam van je vidoe kaart (bij mij Geforce 4 Ti 4200)> als je drivers up to date zijn krijg je dan een tablad met aan de recher kant een menutje klik daar op>overlay-kleuren beheren>daar kun je van akllerlei zoom optioes in stellen

  zo lukte het bij mij ook! :wink:
 • Yep maar jij heb een GF[b:8c404c6f37]4[/b:8c404c6f37] GF3 en GF2 hebben in principe geen beeldvullende TV-out.
 • Ik heb een GF4 Ti4200. Ik zal het idee van General X even uitproberen. Bedankt General X!!

  Ik heb het namelijk wel voor elkaar gekregen met TVTool, maar ja die is niet gratis he :D
 • eh.. bij mij is alles in dat scherm grijs.
 • welk scherm bedoel je?
  en heb je ook de nieuwst nvidia drivers (45.xx)?
  en als je zegt dat je die TVtool gebruikt is het dan al gelukt?
  werk je overigens wel met WinXP meschien werkt het niet onder de oudere win versies!

  PS: je zal wel niet betaald hebben voor die TV tool he :D (leve Kazaa :D :D :lol: :P )
 • Ja leuk, dat kazaa, ik heb een versie met serial (oh :oops: ) gedownd, maar als ik die serial gebruik heb ik na 15 minuten 'there seems to be a problem with your user data'. in plaats van de gewone melding dat de trial-tijd van 15 min. voorbij is.

  En ja, het lukte wel met Tv-tool.

  ik heb de 4.72 detonater in win98se geinstalleerd.
  ik bedoel het scherm van overlay-instellingen. hierbij zit een gedeelte 'video-overlay zoomen' , maar dat is grijs, dus ik kan er niks mee. ik weet niet hoe ik het inschakel. Het is zowel met kloon-modus als met dubbele bureaublad-modus grijs.
 • ik weet niet of je het antwoord van BA hebt gelezen maar die zegt dat het niet gaat met een GF2 meschien de neiuwe detonator drivers voor win9x:
  down ze hier: http://www.nvidia.com/object/win9x_45.23 en probeer het opnieuwe.

  [b:27b23536e6]<KNIP>[/b:27b23536e6]
 • De methode van General X werkt bij mij niet. Met zoomen zoomt alleen het filmbeeldje in, de grootte van het scherm verandert niet. Ik heb de 44.03 drivers van Nvidia en ook een GF 4 Ti 4200.

  Wat bij mij wel werkt, is bij configuratiescherm>beeldscherm>instellingen>(knop onderaan) geavanceerd>tabblad met naam van je videokaart (bij mij Geforce 4 Ti 4200)> dan krijg je een schermpje met aan de linkerkant een groen vlakje met wit pijltje klik daar op en kies in het menuutje dat dan verschijnt op nView en als je tv aanstaat en aangesloten is kun je een stipje bij kloon zetten en zie je twee schermpjes, 1 en 2.
  Rechtsklikken op 2 en daar voor schermaanpassing kiezen en vervolgens onder schermgrootte het schuifje naar rechts zetten. Bij mij zijn dan alle zwarte randen op de tv verdwenen. Wat ook verdwenen is, is een héél klein stukje beeld aan de rechter en linkerkant. Het kan dus nog beter.

  Ook een leuke optie is om in het schermpje waar je kunt zoomen(Overlay-kleuren beheren) links bovenaan, volledig schermapparaat op Secundair beeldscherm te zetten. Als je een filmpje afspeelt in media player zie je het op je tv in volledig scherm (met of zonder randen) terwijl je hem op je monitor op 'klein' kunt laten staan.
 • ik weet niet of dat gaat werken bij hem want hij heeft een GF2 en daar zijn veel opties niet inbergrepen, maar toch een slim idee!

  ik had er niet aangedacht omdat ik bijna noot de tv op de comp aanstuit! :oops: :cry:
 • [quote:ca4fa32155="musicom76"]Ik heb een GF4 Ti4200. Ik zal het idee van General X even uitproberen. Bedankt General X!!

  Ik heb het namelijk wel voor elkaar gekregen met TVTool, maar ja die is niet gratis he :D[/quote:ca4fa32155]

  Hij heeft geen GF2 :lol:
 • [quote:458bf2287a]Hij heeft geen GF2 [/quote:458bf2287a]
  oops 2 formus door elkaar gegooid, ben op ander forum ook met dit probleem bezig :oops: :-? :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.