Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

beeldscherm gaat niet meer aan na standbystand

Anoniem
het orakel
7 antwoorden
 • hallo, ik heb een probleem

  namelijk als ik mijn computer een tijdje laat aan staan bij het downloaden dan wordt het beeldscherm donker en gaat dus in de standby stand als normaal. als je normaal dan weer het beeldscherm aan wil zetten beweeg je de muis of een knop op het toetsenbord maar in mijn geval komt ie dan niet meer aan en niks helpt je moet hem dan echt uit zetten en de stroom er na 5 minuten weer op zetten

  weet iemand toevallig wat je eraan kan doen?

  alvast bedankt

  groeten christiaan
 • meschien een simpele oplossinh, maar zet gewoon de standy uit! :o

  [quote:384a716a18]wordt het beeldscherm donker [/quote:384a716a18] dat houdt niet in dat hij in stand by gaat waarschijnlijk gaat alleen de monitor uit, en als jij dan bijvoorbeeld de muisbeweegt geeft de videokaart geen siganaal dat de monito weer aan moet. (je kunt horen als je systeem in stand by gaat want dan gaan er een stel ventaltoren uit)
 • bedankt voor het antwoord general x nog even een paar vraagjes

  [quote:bdb59d769b="General X"]meschien een simpele oplossinh, maar zet gewoon de standy uit! :o [/quote:bdb59d769b]

  waar kan ik dat doen?

  [quote:bdb59d769b] en als jij dan bijvoorbeeld de muisbeweegt geeft de videokaart geen siganaal dat de monito weer aan moet.[/quote:bdb59d769b]

  betekent dat dan dat je videokaart kapot is?

  in iedergeval bedankt
  groeten christiaan
 • I denk niet dat de viedeo kaart kapot is aamr dat eerder windows geen signaal maaer geeft, dus e instellingen fout zijn.

  Als je WIN XP hebt met in configuratiescherm de optie [b:4be466be00]catogorieweergave[/b:4be466be00] hebt aanstaan moet je het volgende doen:
  [b:4be466be00]Configuratiescherm>Prestatie en Onderhoud>energiebeheer[/b:4be466be00] (geen catogorie weergaven dan is het [b:4be466be00]ConfiguratieScherm>Enegrgiebeheer [/b:4be466be00]) daaar staan de opties wanneer wat uit moet gaan, pak de optie die je wil, altijd aan zou ik aanraden.
 • ok dan weet ik wat ik moet doen
  hartstikke bedankt

  groeten christiaan
 • ben ik weer want ik heb nu die functies uitgezet zodat het beeldscherm neit meer in de standby modus gaaat maar als ik hem nu een tijdje weer laat aan staan dan gaat het beeldscherm weer uit en kan ik hem weer niet aan krijgen (soms doet ie dat en soms ook niet).

  weet iemand wat hier aan de hand is?

  alvast bedankt

  groeten christiaan
 • ja je bios instelingen!
  heb pas ook dat probleem opgelost bij iemand anders!
  Als je niet zelf in de bios wilt of het niet lukt mail mij even het type en het merk dan kijk ik wel wat ik kan doen!

  PS in de Bios moet je onder ket kopje "powermancment" of iets in de trand van " Asvanced power system" iets in die richting moet het zijn!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.