Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Na stand by beeld niet meer beeldvullend!

3 antwoorden
  • ik heb een klein probleempje wat toch irritant is: als ik mijn systeem in stand by zat en hem wer dan na een tijdje weer uit haal zitten er zwarte randen om mijn beeldscherm terwijl hij vantevore helemaal schermvullen was! Ieamnd een oplossing voor dit pietlulig probleempje?
  • Denk zelf dat het een probleem van je monitor is, om daar achter te komen moet je even een andere beeldscherm testen. ps. Probeer wat meer aandacht te besteden aan je post, ze zitten bomvol schijffouten en zo nu en dan afkortingen die men doorgaan alleen in MSN berichten gebruikt en SMSjes. Schrijffouten maken doe ik ook maar je kan ook overdrijven.
  • het was inderdaad mijn monitor. Op een ander systeem deed hij dat ook. En over die schrijffouten, ik had toen weinig tijd om er naar te kijken want er kwamen ook ondertussen weer andere berichten binnen en ik was ondertuseen ook nog een spel aan het spelen. Zal erop letten, ik heb trouwens helemaal geen MSN en ook geen mobieltje :o . PS heb je je plaatje en je plaatsnaam verandert of ben jij een andere RED Dragon (Moderator)?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.