Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Welke Videokaart

Anoniem
Red Dragon
4 antwoorden
  • Ik wil binnenkort over op een nieuwe generaties videokaarten het wel een High-End zijn maar ik weet niet welke ik moet nemen NVIDIA of ATI. Ik wil een Topkaart Van Asus of van Hercules Ik zou het liefst met 256MB DDR will welke is beter de GeForce FX 5900Ultra of toch de 9800Pro ik wil een kaart die in FSAA4X mode of 6X of 8X heel erg haar scherm beeld levert op 1024X768 en nog snel is op FSAA gebied. Ik zoek een kaart die het snelste is maar ook Goed Highend Prestaties levert. Ik hoop dat ik van jullie advies kan krijgen. en wat ik nog wou toevoegen is dat welke kaart FPS het snelste is..
  • Djeez, dat is amper te lezen. Leer werken met leestekens!
    R9800Pro is het snelste. Zeker in Fsaa en Aniso icm hoge reso's.
    En: Snelste=Highend :roll:
    Dus neem een R9800Pro 256MB van Hercules. Kost wel aardig wat zeg! Andere merken zijn net zo goed en goedkoper. Hercules heeft alleen een wat mooiere koeler en heatsinks op het geheugen, daardoor zal die iets verder OCen, maar of dat de meerprijs waard is?
  • Ik zie hercules 9800pro 256 niet eens in pricewatch staan. Maar idd, je kunt misschien beter voor een club3d of saphyre gaan. Die zijn een stuk goedkoper en kwalitatief identiek, behalve dan misschien de koeling.
  • Bedankt voor jullie advies, Ik ga toch wachten op de Hercules 3DProphet 9900Pro die komt begin oktober 2003 dan als ik nu een 256MB DDRII neem van Hercules ATI Radeon 9800Pro is die over 1 maand weer oud dus ik wacht gelijk als die er is neem ik de 9900Pro van ATI onder Hercules. Is der al wat bekend van de eigenschapen? En ik had gehoord dat die Core 450Mhz heeft en DDR is op 750Mhz maar gebruikt de 256MB ook DDRII?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.