Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

TV out werkt maar, filmpjes zijn zwart op de TV !?!?!

Anoniem
Johnny321
4 antwoorden
  • Alles ziet er goed uit, maar als ik een filmpje afspeel is het beel dzwart op de TV. Op mijn monitor is het wel zichtbaar maar op de TV is net dat ene stukkie beel zwart……………. :evil:
    Hoe kan dit nou weer?
  • Je moet wel je TV primary zetten en je monitor secondary. Je kan volgens mij ook op kloon zetten zodat je op beide schermen kan afspelen.
  • Ik heb TV tool op kloon staan. Nog steeds hetzelfde probleem. Het enig dat ik kan bedenken is dat de video vensters een afwijkende resolutie hebben en daarom niet door de TV kunnen worden weergegeven :-? . Het is nl wel erg vreemd dat alleen het venster met video zwart is.
  • Lees de FAQ (zoals iedereen altijd doet voordat hij post) [quote:5a7125364a]Op de monitor zie ik de DVD film maar op TV alleen een zwart window
    Verlaag de resolutie naar 800x600 op beide schermen en installeer eventueel de nieuwste drivers voor je videokaart. Ook kan het helpen wanneer je de primaire en secundaire monitor instelling wisselt. Je TV wordt dan het primaire scherm en je monitor secundair.
    [/quote:5a7125364a] Dus doe dat eerst

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.