Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

film (tv-out) en spel (monitor) tegelijk

Anoniem
Chaoot
9 antwoorden
 • ben met mijn radeon 9600 pro en tv out aan het spelen. in principe werkt het wel allemaal wel vrij aardig. beetje faq zitten lezen en daar nog wat ideen uit opgedaan maar toch vraag ik me af of wat ik wil kan.

  ik zou graag op mijn tv fullscreen een film willen kijken en op mijn monitor fullscreen een spel willen spelen, kan dat?

  zo niet, wat zou wel moeten kunnen, beide in een window? of is het gewoon niet mogelijk twee schermen die van de overlay (zo heet dat toch) gebruiken maken.
 • Euhm waarom wil je in vredesnaam gamen en een film kijken tegelijk… en btw wat voor superpc heb jij dat je denkt dat dat gaat lukken?
  Ok een mpgje en patience gaat wel samen denk ik… maar een beetje Divx-film en een (nieuwe) 3d shooter wordt moeilijk!
  Maar goed… volgens mij moet je de overlay zo instellen dat de film fullscreen op je 2e monitor (of tv) staat en dan daarna een spel starten. Dan hopen dat je media/DVDspeler beeld blijft geven als je het spel begint!
  En hoe was je van plan dat met het geluid te doen? TwinSound? DualNoise? MultiAudio?
  Suc6 in iedergeval!
 • denk dat de computer het wel aankan, maar windows lijkt het minder leuk te vinden.

  spel op fullscreen levert een zwart scherm op het mediaplayer window up. nu werkt secondary en primary wisselen niet want dat komt m'n spel op m'n tv en dat wil ik juist niet.

  mediaplayer op fullscreen op tv lukt totdat een toets indruk dan is ie weer terug naar gewoon scherm.

  [quote:766bec9e98]Maar goed… volgens mij moet je de overlay zo instellen dat de film fullscreen op je 2e monitor (of tv) staat en dan daarna een spel starten. Dan hopen dat je media/DVDspeler beeld blijft geven als je het spel begint! [/quote:766bec9e98]
  dat wil ik inderdaad, maar heb je dit wel eens gedaan en kan dat gewoon met mediaplayer en standaard ati drivers voor de videokaart?

  [quote:766bec9e98]En hoe was je van plan dat met het geluid te doen? TwinSound? DualNoise? MultiAudio? [/quote:766bec9e98]
  geluid komt ook wel goed, speel dat spel toch meestal zonder geluid.

  ideeen? opties? of kan ik het maar beter opgeven.
 • ben ik dan echte de enige die dit wil ? :-?
 • Probeer eens onder overlay cinematic mode aan te vinken, volgens mij geeft je mediaplayer dan beeld op je 2de scherm, bij jou dus de TV. Of het goed werkt moet je maar proberen, ik deed het toen zo met mijn 2de scherm :)
 • Tja ik moet bekennen dat ik het nog nooit geprobeerd heb. Ik heb trouwens ook nvidia dus of dat hetzelfde werkt als jouw ati weet ik niet. Ik zou als ik jou was gewoon ff kloten (hoewel je dat al gedaan hebt zo te horen :wink: )!
  De meeste mensen geven het nogal snel op als het om twinview gaat. Het is gemaakt om 2 verschillende dingen tegelijk te doen op 2 beeldschermen maar volgens mij gaat dat in de praktijk zelden goed!
  Veel succes ermee!

  P.S. zal zo ff kijken hoe het bij mij gaat!
 • [quote:88af2c3454]Probeer eens onder overlay cinematic mode aan te vinken[/quote:88af2c3454]

  in mediaplayer?
 • [quote:239865a2c7="SpaceCowboy"]En btw wat voor superpc heb jij dat je denkt dat dat gaat lukken?
  Ok een mpgje en patience gaat wel samen denk ik… maar een beetje Divx-film en een (nieuwe) 3d shooter wordt moeilijk!
  [/quote:239865a2c7]Als hij een P4 met Hyper Trading heeft moet dat toch wel gewoon draaien, heb je trouwens al geprobeert of je comp het trekt? Want als hij het niet trekt heeft het ook geen zin om het uit tevogelen.
 • het is een xp2600+, het gaat met name om een spel van 4 jaar oud dat ik nogal veel speel en makkelijk de combineren is met het kijken van tv/video/….. ik denk dat systeem geen probleem oplevert.

  op het moment vraag ik me met name af hoe ik mediaplayer (of een andere players) op fullscreen hou op mijn tv. ik krijg media player fullscreen met alt+enter maar als ik dan ook maar iets doe dan gaat ie weer terug naar normale setting.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.