Vraag & Antwoord

Feedback Forum

mazen in de 'wet'

Anoniem
Red Dragon
6 antwoorden
 • waar gaat dit nu weer over?

  Lijkt me een schitterend voorbeeld van inconsequentie, zeggen dat dat spul niet aangeboden mag worden, maar vervolgens slechts een slotje toekennen. IMO dient zo'n topic verwijderd te worden (omdat de waren nu alsnog aangeboden staan).
 • Zit wat in, maar zo'n topic zakt automatisch af en/of wordt gepruned. Wissen heeft IMO niet zoveel zin, dan denkt de topicstarter nl dat zijn topic 'verdwenen' is en post het opnieuw. En om de mods nou de hele tijd PM;s uit te laten dselen lijkt me ook niet alles :-)
 • hij heeft wel gelijk…

  als ik nu alsnog interesse heb, kan ik hem alsnog een PB sturen, dus waarom dan een slotje erop?

  dan is deleten de enige optie imho, met een email naar de TS, met de melding dat ie verwijderd is, omdat het hier niet past oid…
 • Ik denk juist dat een slotje op zijn plaats is. Zo kan iedereen lezen waarom zo'n topic wordt gesloten, en leren ze er meteen van… Waarschijnlijk zijn er heel wat foute/stoute topics voorkomen, doordat degenen die mogelijk wilde posten, een topic met slotje had gelezen, en tot de conclusie was gekomen dat-ie op het verkeerde forum zat.

  Jochem
 • Topic sluiten, hele post aanpassen zodat niemand weet wat er te koop aangeboden wordt, alleen dat er wat verkeerds aangeboden werd en de TS een pb'tje sturen, dat lijkt mij de beste manier om met een dergelijk probleem om te gaan.
 • [quote:c479d11204="turbulence"]als ik nu alsnog interesse heb, kan ik hem alsnog een PB sturen, dus waarom dan een slotje erop?[/quote:c479d11204]De 'aangeboden zaken' wissen, topic laten staan en slotje erop met vermelding van de reden?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.