Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Nieuwmarkeringen van postings

Anoniem
J. de Boer
8 antwoorden
 • Eigenlijk een heel onbeduidend kleine opmerking over dit forum, verder ben ik er dik tevreden over: Zoals bekend zie je na ingelogd te hebben onmiddellijk welke postings nieuw zijn sinds de vorige keer. Maar staat nu ergens een link waarop je klikt, dan zijn bij terugkeer alle "nieuwmarkeringen" verdwenen. Is hier niets aan te doen? Misschien wel eens eerder opgemerkt, maar aangezien de zoekfunctie op dit moment tijdelijk niet werkt . . . .

  Jan de Boer
 • Als je volgens mij terug gaat middels de "back" knop in je browser blijven volgens mij de markeringen wel juist staan….
 • [quote:fdaa4d8c51="Venzent"]Als je volgens mij terug gaat middels de "back" knop in je browser blijven volgens mij de markeringen wel juist staan….[/quote:fdaa4d8c51]
  Nee, want bij een aanklikbare link wordt altijd een nieuw venster geopend, en dan heb je in de browserbalk geen Back (of "Vorige" in de Nederlandse versie). Sluit je dat nieuwe venster, dan ben je je nieuwmarkeringen kwijt.

  Jan de Boer
 • Ik weet niet of het een instelling van mij is, maar bij mij wordt er geen nieuw venster geopend bij het anklikken van een link, die opent in dezelfde windows en ik kan dan ook gewoon terug middels de "back" button.
 • gewoon zelf anders ff de moeite nemen om rechts te klikken en openen in nieuw venster/tabblad kiezen …
 • [quote:4915b36ebe="FoXiERotjEknoR"]gewoon zelf anders ff de moeite nemen om rechts te klikken en openen in nieuw venster/tabblad kiezen …[/quote:4915b36ebe]Dat klopt, was ik zelf inmiddels ook achtergekomen. Maar desondanks was het toch niet verboden die vraag te stellen?

  Jan de Boer
 • absoluut niet … overigens maakt crazybrowser uit zichzelf een nieuw tabblad aan op de achtergrond

  iets wat mij ook zo stoort is als je verbinding wegvalt, en je opnieuw moet inloggen, dat er dus geen nieuwe posts zijn … ook al ben je bv net 2 seconden ingelogd … en gaat er iets goed fout … alles is weer blauw …
 • [offtopic]Internet uitvallen?
  Nog nooit last van gehad.[/offtopic]
  [ontopic]van het probleem met markeringen heb ik dus nooit geen last ofzo

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.