Vraag & Antwoord

Feedback Forum

?Waar? is mijn vraag?

Anoniem
Bill Gates
6 antwoorden
 • Beste moderators,

  Ik had laatst een vraag gesteld en toen ik een paar dagen later ging kijken was deze weg.

  Dus ik zoeken en zoeken tot ik scheel zag en eindelijk vond ik hem. En ik herkende de overige topics niet waar ik hem tussen had verstopt. Toen ik van lieverlee maar eens verder ging kijken dan mijn neus lang is zag ik dat mijn topic "XP pro, terminalsessie naar W2K server" van OS Windows verplaatst was naar Netwerken Server.

  Nou vroeg ik mij af, sturen jullie geen mail of andere melding? 't Is voor mij voor het eerst, althans dat ik mij bewust ben, dat er iets van mij verplaatst is en ik vond het erg frusterend dat ik hem niet meer kon vinden.

  Thanks
  :D
 • Laat maar. Ik heb de algemene voorwaarden eindelijk eens doorgenomen.
  RTFM zoals in IT veelvuldig wordt geschreewd naar gebruikers.
  :oops:
 • Als ik een topic verplaats laat ik altijd een link staan op de oude loctie zodat hij makkelijk terug te vinden is, ik stuur geen mail of PB.

  Ik weet overigens niet of ik de desbetrefende topic heb verplaats, maar dan zou er dus een link in het oude sub-forum moeten staan.
 • Nou ja, maakt niet uit. Weer wat geleerd, Weet ik voortaan meteen waar ik op moet letten als ik een topic mis. Maar als het goed is plaats ik ze nu wel altijd goed.
 • Ik had em verplaatst en ook een link achtergelaten. PB-en doe ik in die gevallen ook niet. Verder kun je met Zoeken altijd alles terugvinden (nouja alles ;)

  groetjes Edmond
 • Ok thanks. De link is me dan gewoon niet opgevallen.
  Case closed.
  :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.