Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Gasten

Anoniem
Red Dragon
8 antwoorden
 • Volgens mij is het zo dat de gene die gast genoemt wordt, de gene is die al geband is. Alleen de topic of post die ze plaatsen blijft nog zichtbaar.
 • ik zou het een goed idee vinden dat gasten hier niet gewoon kunnen gaan posten en topics starten, laat ze zich gewoon registreren als ze zo graag hier willen posten, in het moederborden forum staan ook 2 onzinnige topics over maxima enzo :-?

  dus als ik beheerder was gingen postrechten voor gasten uit 8)
 • [quote:65af74fa08="NoepZoR"]ik zou het een goed idee vinden dat gasten hier niet gewoon kunnen gaan posten en topics starten, laat ze zich gewoon registreren als ze zo graag hier willen posten, in het moederborden forum staan ook 2 onzinnige topics over maxima enzo :-?

  dus als ik beheerder was gingen postrechten voor gasten uit 8)[/quote:65af74fa08]
  Zover als ik weet kunnen gasten ook niet posten, misschien een foutje Melvin??
 • Als een gebruiker wordt verwijderd, dan komt er bij zijn postjes "gast" te staan. Bij een ban blijft volgens mij wel gewoon de username staan, alleen kunnen ze niet meer posten.
 • [quote:9887cc6d0e="PS"]Als een gebruiker wordt verwijderd, dan komt er bij zijn postjes "gast" te staan. Bij een ban blijft volgens mij wel gewoon de username staan, alleen kunnen ze niet meer posten.[/quote:9887cc6d0e]
  Oh, ik dacht dat zijn of haar post ook verwijderd werd, als de gebruiker wordt verwijderd.
 • Het lijkt me niet handig om al iemand zijn postjes te verwijderen, er kunnen natuurlijk ook serieuze bijdragen aan het forum bijzitten, en in dat geval vermink je een informatief topic. Ik denk dat alleen posts die echt niet door de beugel kunnen, worden verwijderd.
 • als je user bant en verwijderd heb je 2 opties; posts bewaren (dan wordt de gebruikersnaam "Gast") of alles weggooien.

  c'est ca.

  t.
 • ow sorry mijn fout, niet aan gedacht :P

  mjah mikker dit topic maar op slot dan

  grtz Rick

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.