Vraag & Antwoord

Feedback Forum

suggestie voor het forum: Quick Reply

Anoniem
XBL
4 antwoorden
 • Misschien is het wat om de Quick Reply mod te installeren op het forum. Hierdoor kun je veel sneller reageren op een post zonder dat je dus iedere keer moet wachten tot het scherm is geladen waarin je je bericht kunt typen. Ik denk dat mensen met een lage verbindingssnelheid dit wel prettig zullen vinden, en ook mensen die een simpel bericht willen typen zonder smileys, vetgedrukte tekt, speciale lettergroottes ed.

  doordat sneller gereageerd kan worden zullen problemen ook wel sneller opgelost kunnen worden, waardoor de efficientie van dit forum alleen maar groter word :)

  enkele forums die deze mod hebben:

  http://www.spammersheaven.nl (heeft niets te maken met spam in email, maar gewoon spammen op het forum; veel posten) die mod staat onderaan elke viewtopic.php en word hier 'spambox' genoemd.

  Ik weet niet of het wat is, maar ik dacht ik stel het voor :)

  mvgr.

  Wizz15
 • Ik ken het systeem van een ander forum en moet zeggen dat het idd erg handig is, gebruik daar bijna altijd de quick-reply.
 • [quote:c3eda40455="PS"]Ik ken het systeem van een ander forum en moet zeggen dat het idd erg handig is, gebruik daar bijna altijd de quick-reply.[/quote:c3eda40455]

  Volgens mij zijn die quick-replies minder overwogen dan de "gewone" reply's. Als je zo'n text vak onder aan de website ziet staan lokt dat gelijk om toch maar even een zinnetje, vaak overbodig, toe te voegen aan de discussie. Als je even werk hebt voordat je een post gemaakt hebt denk je eerst wel wat beter na. Met quickreply zal het dan ook meer een chatbox worden.

  Hier een fantasie discussie hoe het gaat>
  [code:1:c3eda40455]Tha killer!!1 14.04
  Hee mense, ik zou graag wille wete of cd brannen legaal is

  1337-master 14.05
  Whaha nee poep een eind op jjij. wat een domme vraag

  1337-master 14.05
  socker!
  Oeps, nou ja quick reply is toch sneller als edit.

  CS-pwNer 14.06
  :lol: :oops: :oops: :P 8) :( :o [/code:1:c3eda40455]
 • Dingen voorstellen kan altijd, maar verwacht niet te veel… Ga er maar vanuit dat die Quick-Reply functie er niet komt dus… :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.