Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Vraag NIET deleten zodra probleem is opgelost

Anoniem
None
11 antwoorden
 • Waar ik me mateloos aan erger is mensen die hun vraag deleten als hun probleem opgelost is. Zie deze thread bijvoorbeeld:

  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=107704

  Kan daar niks tegen gedaan worden? B.v. eerste post op slot gooien? Of misschien een optie dat een post niet meer veranderd kan worden als hij langer dan 30 minuten geleden gepost is ofzo?

  Voor de mensen die niet snappen waarom ik me daar zo aan erger:
  Veel mensen leren van problemen van anderen. Ik heb regelmatig dat ik denk "hé….dat probleem heb ik wel eens op het forum zien staan. Even zoeken…"
  Als je je vraag dus weghaald als jou probleem is opgelost, kunnen andere forummers er niks meer van leren. Laat je vraag dus gewoon staan, ookal ik jou probleem daarmee opgelost. Dan werkt de search optie ook beter, want mocht ik hetzelfde probleem in de toekomst tegen komen, dan kan ik even op het forum zoeken, en alsnog jou vraag en oplossingen daarvoor vinden.
  Bij voorbaat hartelijk dank!
 • Helemaal mee eens.
 • Ik denk niet dat het zo makkelijk is om alleen het eerste topic gesloten 'oneditbaar' te maken. phpBB'rs?
 • PErsoonlijk vind ik dit ook not-done en in strijd met de essentie van een online forum. Ik zal het eens aankaarten bij de Mods.

  mvrgroet Edmond
 • [quote:ba15563fd7="Henny"]Of misschien een optie dat een post niet meer veranderd kan worden als hij langer dan 30 minuten geleden gepost is ofzo?[/quote:ba15563fd7]

  Misschien is het beter om het zo te doen dat de post niet meer veranderd kan worden zodra erop gereageerd is… Dan kan je toch nog na een half uur fouten verbeteren in je post als je ze opeens ziet staan en niemand heeft nog geantwoord…
 • Bij mijn weten is dit onderwerp al eerder aan de orde geweest, maar ik kan het betreffende topic niet vinden…

  Ik denk dat het onmogelijk moet worden een eerste post te verwijderen. Wijzigen moet ook alleen de eerste 30 minuten kunnen of zo.
 • [quote:d4911e6890="SurfDude"]Bij mijn weten is dit onderwerp al eerder aan de orde geweest, maar ik kan het betreffende topic niet vinden… [/quote:d4911e6890] Dan bedoel je zeker deze topic.
 • [quote:1edc486428="jolo"][quote:1edc486428="SurfDude"]Bij mijn weten is dit onderwerp al eerder aan de orde geweest, maar ik kan het betreffende topic niet vinden… [/quote:1edc486428] Dan bedoel je zeker deze topic.[/quote:1edc486428]
  Exact! :)
 • even de uitkomst van ons overleg:

  Het gebeurd te weinig om er iets aan te doen -het editten van posts uitzetten bijvoorbeeld- zodat dit niet meer kan gebeuren.

  We sturen de "knipper" wel een PB zodra we het zien.

  t.
 • [quote:cb8637af54="SurfDude"]Bij mijn weten is dit onderwerp al eerder aan de orde geweest, maar ik kan het betreffende topic niet vinden…

  Ik denk dat het onmogelijk moet worden een eerste post te verwijderen. Wijzigen moet ook alleen de eerste 30 minuten kunnen of zo.[/quote:cb8637af54]
  Sorry hoor, maar kun je geen normale avatar nemen. :-?
 • isostar, gedraag je pls.

  t.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.