Vraag & Antwoord

Feedback Forum

svdmeer?

Anoniem
danieldk
5 antwoorden
 • Wat is er eigenlijk met Simon (svdmeer) gebeurd? Hij heeft sinds juni niet meer op dit forum gepost…
 • Veranderde interesses denk ik. Op GoT is hij nog wel actief.
 • Verplaatst naar Feedback.

  Normaal horen dergelijke vragen niet thuis op dit forum ivm Off-topic
  maar omdat SVdemeer moderator is van OS anders laat ik de vraag ongesloten.
 • Drukte is de grote oorzaak van mijn beperkte afwezigheid.
  Zo nu en dan kijk ik, maar ik vergeet het ook wel eens. Ik post idd zeer weinig.
  Andere interesses is deels de oorzaak..ik ben sinds een jaar politiek actief en ben met een studie bezig die weinig met ict te maken heeft. Sinds september loop ik stage. Daarnaast werk ik nog, wat inhoudt dat ik een werkweek van zo'n 50 uur heb. Daarnaast nog andere dingen. Groot tijdsgebrek, wat zeker tot juni zo blijft.

  Een van de grote nadelen van het verdwijnen van het algemeen-forum is dat je dit soort niet-computer-gerelateerde zaken nooit van elkaar te weten komt. Je praat immers alleen maar over computers.

  Op GoT ben ik ook niet echt actief, maar zo nu en dan een kreet van mij als ik wat tegenkom. Ik zoek er regelmatig in rond, ik gebruik het als knowledgebase bij het programmeren. En als ik ergens mee zit post ik het op GoT en niet hier, simpelweg omdat GoT veel groter is en de skills gemiddeld redelijk zijn omdat er nauwelijks beginners komen. Puur praktisch dus. Ik vind dat ik dit hier gerust kan benoemen, ook al ben ik moderator, omdat dit feiten zijn, en ik hier geen waarde oordeel aan hang.
 • [quote:8e2c983177="svdmeer"]Drukte is de grote oorzaak van mijn beperkte afwezigheid.
  Een van de grote nadelen van het verdwijnen van het algemeen-forum is dat je dit soort niet-computer-gerelateerde zaken nooit van elkaar te weten komt. Je praat immers alleen maar over computers.
  [/quote:8e2c983177]
  So true… :(

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.