Vraag & Antwoord

Feedback Forum

aantal regels in je sig opschroeven?

Anoniem
Red Dragon
14 antwoorden
 • Ik vind persoonlijk dat 2 regels in je sig wat kort is. Je wilt bijvoorbeeld 1x link naar je volledige pc specs 1x in je onderschrift pc specs kort en 1x je levensmotto(of hoe dat ook heet)

  Wat vinden jullie hiervan?
 • En ik vind persoonlijk één regel meer dan genoeg.
 • [quote:056ded89f8="koene"]Ik vind persoonlijk dat 2 regels in je sig wat kort is. Je wilt bijvoorbeeld 1x link naar je volledige pc specs 1x in je onderschrift pc specs kort en 1x je levensmotto(of hoe dat ook heet)

  Wat vinden jullie hiervan?[/quote:056ded89f8]

  Ik ben het met KOENE eens. Ik wil eigenlijk veel meer in mijn signature schrijven, maar toen ik dat deed moest ik het weghalen :cry:
 • Ik vind 2 regels meer dan zat, je kan er wel veel meer in willen schrijven, of andere dit ook willen lezen is de vraag. :wink:

  Op sommige forums heb je hier geen regels voor en dan ben je vooral door sigs aan het scrollen om de tekst waar het om gaat te vinden,.
 • Misschien kan 2 regels verzet worden naar 3 regels. Ik vind net zoals KOENE 2 regels weinig. Ik vind zelf persoonlijk regels beter, maar als er mensen 7 regels gaan gebruiken, dan vind ik het toch wel rommelig worden in het forum 8)
 • Hier zijn al een tiental topics over dus als je wat wil zeggen doe het snel,
  want de eerste mod die hier komt zet hem zeker en vast op slot.
 • Ik vind dat 3 regels best wel moet kunnen. Misschien is dan een idee om het lettertype wat kleiner te doen als je 3 regels gebruikt (ik weet niet hoe dat moet :( ). Wat ik wel heel erg irritant vind, is dat sommige mensen nog steeds icoontjes zoals deze :D in hun onderschrift hebben staan.
 • Hou het op 2 regels, maar schroef dat verdomde limiet van 250 tekens omhoog… links nemen ruimte in, beseffen de admins dat?

  En kom nou niet met smoesjes dat dat <in strijd is met de 2-regels-regel>, want dat is onzin. Wat mij betreft gooi je er een controle in die de GAPARSTE versie gebruikt (die dus alles m.u.v. alle ,, etc tags bekijkt), dat die max 150 tegens is ofzo…

  Gr,
 • [quote:d1ed40a9c8="-=DDA=- Raptor"]Misschien is dan een idee om het lettertype wat kleiner te doen als je 3 regels gebruikt (ik weet niet hoe dat moet :( ). [/quote:d1ed40a9c8]
  Dat doe je zo: [size=9]onderschrift[/size ]
 • Nee , ik vindt het moet gewoon [size=18:5b43fb606b]2 regels[/size:5b43fb606b] blijven!

  Als je je sig zo klein maakt als de mijne dan past er heel veel op hoor ''

  Dus ik heb niks te klagen hier :)
 • [quote:80476a430b="Computerfreakje"]Nee , ik vindt het moet gewoon [size=18:80476a430b]2 regels[/size:80476a430b] blijven!

  Als je je sig zo klein maakt als de mijne dan past er heel veel op hoor ''

  Dus ik heb niks te klagen hier :)[/quote:80476a430b] Jeroen de Jager zei dat het 2 regels van het standaard lettertype mocht zijn :wink:
 • [quote:4e03252524="webspider"]Hou het op 2 regels, maar schroef dat verdomde limiet van 250 tekens omhoog… links nemen ruimte in, beseffen de admins dat?

  En kom nou niet met smoesjes dat dat <in strijd is met de 2-regels-regel>, want dat is onzin. Wat mij betreft gooi je er een controle in die de GAPARSTE versie gebruikt (die dus alles m.u.v. alle ,, etc tags bekijkt), dat die max 150 tegens is ofzo…

  Gr,[/quote:4e03252524]Amen
  Ik zit nu tegen de limiet (254 tekens dacht ik :lol: )
  2 regels standaard lettertype okay, maar dan zonder limiet aantal tekens

  Zie hier: http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=105125&highlight=255
 • De admins hebben bepaald dat het 2 regels mogen zijn en maximaal 255 karakters en ik weet wel zeker dat ze dat niet aanpassen…

  Dat links ruimte innemen klopt, maar als je dan zoveel hebt te melden neem je maar een eigen (redirect) site met een korte URL.
 • [quote:608d26aefb="Bill Gates"]Dat links ruimte innemen klopt, maar als je dan zoveel hebt te melden neem je maar een eigen (redirect) site met een korte URL.[/quote:608d26aefb]
  Ja gezellig, alsof er nog niet genoeg popups zijn in deze wereld :evil:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.