Vraag & Antwoord

Feedback Forum

emulator

Anoniem
Edmond Varwijk
15 antwoorden
 • ik zoek een GRATIS emulator om mac os 10 in windows xp te kunnen draaien…wie helpt?
 • ik dacht zo even op googel zoeken
 • Waarom wil je dat?
  Ik weet weinig tot niets van Mac hoor.
 • http://www.macwindows.com/emulator.html; was met google toch wel eenvoudig te vinden; even op die pagina zoeken naar OS X.

  [quote:c1cebc6c46="Vv."]Waarom wil je dat?
  Ik weet weinig tot niets van Mac hoor.[/quote:c1cebc6c46]Maakt het wat uit waarom hij dat wil?
  Je hoeft niks over Macs te weten om iets over emulatoren te weten.

  Sorry hoor, maar jouw antwoord raakt kant nog wal :evil: En dan stel ik het nog erg vriendelijk.
 • Zie hier.

  En vervolg, hier (in dit topic dus).

  mvrgroet Edmond
  _______________________________________

  En dit was de post uit die verwijzing.

  Uit een Mod-discussie over mensen die alleen www.google.nl als reply in een antwoord plaatsen:

  [quote:caa1d6c0fa="Admin Jeroen de Jager"]Ja, ik ben ook tegen google-roepers. Als je niet meer te melden hebt, post dan geen reply. Daar mogen we de gebruikers best op aanspreken. Hoe dom of lui een vraag ook is, heb je er niets fatsoenlijks op te melden, tel tot tien en reageer niet. Dan merkt de vraagsteller vanzelf dat zijn vraag weinig reactie oplevert.
  In een zinnig antwoord past een verwijzing naar google natuurlijk wel.
  You may quote me on that![/quote:caa1d6c0fa]

  Kortom, veel mensen die hier komen met vragen weten zelf ook wel dat ze op het internet iets kunnen vinden. Echter, gebrek aan kennis of kunde is vaak de reden dat ze daar nou net niets aan hebben. Ze komen hier voor een goed, Nederlandstalig antwoord en vervolgvragen. Help die mensen.

  En inderdaad, een tweede topic openen is ook not done. Ga gewoon verder in het vorige, ik sluit deze.

  mvrgroet Edmond
 • "Maakt het wat uit waarom hij dat wil?"
  Ja voor mij wel. Ik vind het leuk om te weten.

  "Je hoeft niks over Macs te weten om iets over emulatoren te weten."
  Dat weet ik al dus je reaktie was in z'n geheel nutteloos.


  En Edmond hetzelfde geldt voor jou met je standaard-antwoord. Ik ben benieuwd naar de redenen van de orginele poster en die is niet te vinden op google.

  Dus wat jullie 2 er verder over te melden hadden raakt kant no[b:cd66e2fd9e]ch[/b:cd66e2fd9e] wal.


  Zijn jullie van die trieste zelfingenomen stumperts die kicken op het gallen tegen mensen met weinig posts ofzo? Tip: Als je er niks zinnigs over te zeggen heb hou je er dan liever buiten, want op deze manier zet je jezelf nogal voor lul.

  "En dan stel ik het nog erg vriendelijk."
 • "Edmond Varwijk
  Moderator"

  Zie ik opeens. En het maakt voor mij geen bal uit. Dat "google" er bij jou bijna standaard uitrolt snap ik wel, maar je zou liever wat kunnen doen aan het gegal op dit forum. Want het is al de zoveelste keer dat het me gebeurt. En het is jammer, haalt topics nutteloos overhoop en haalt onnodig de sfeer omlaag. Mijns mening.
 • [quote:c7c5236b44="Vv."]"Edmond Varwijk ….. Dat "google" er bij jou bijna standaard uitrolt snap ik wel[/quote:c7c5236b44]

  Beste junior Vv., als je hier nog een lange carriere wilt maken op het forum zou ik eens beginnen met beter te lezen en minder snel wild om je heen anderen te beledigen. Dat je mij beledigt vind ik niet leuk maar trek ik wel. Ga je echter anderen beledigen, dan is het hier snel met je gedaan kan ik je verzekeren.

  Kortom, juist in die post waar ik naar verwijs maak ik duidelijk dat je hier bent om elkaar te helpen. Wijzen naar een zoekmachine kan daar onderdeel van zijn maar is nooit het hele antwoord.

  U zijt gewaarschuwd.

  mvrgroet Edmond
 • Het stukje tekst waarnaar je verwees had ik inderdaad niet goed gelezen. En omdat blijkbaar de rest van die thread niet hoef te lezen gezien je verwijzing, bied ik aan jou mijn excuses aan, maar wel met de vraag waarom je het stukje erbij betrekt.
  Het lijkt me geen enkele meerwaarde te bieden, aangezien google zowiezo geen enkele bijdrage levert aan het antwoord op mijn vraag.

  Over de quote "Edmond Varwijk ….. Dat "google" er bij jou bijna standaard uitrolt snap ik wel":
  Al was de opmerking misplaatst, zie ik er geen belediging in en dat was ook de bedoeling niet. Google heeft op het meeste een heel goed en uitgebreid antwoord en ik begrijp dat mensen er min of meer snel mee op de proppen komen, al heeft het hier weinig zin.

  Als ik als 'junior' dit forum prettig vind om wat te vragen of lezen doe ik dat, als de mogelijkheid er is. Verder voel ik tot op heden geen enkele behoefte om hier carriere te maken, lang, kort, of waar dan ook in.
  Dat vooroordeel over 'juniors' trek ík weer wel. Maar waaróm je mijn kleine aantal posts of korte lidmaatschapsperiode van dit forum erbij betrekt begrijp ik niet.

  Quote:"Ga je echter anderen beledigen, dan is het hier snel met je gedaan kan ik je verzekeren."
  Oh, dus ik zou Wim beledigen? Ben ik het niet mee eens en ben van mening dat je de rollen wat dat betreft nu omdraait. En snel met me gedaan; wat betekent dat?

  "Kortom, juist in die post waar ik naar verwijs maak ik duidelijk dat je hier bent om elkaar te helpen. Wijzen naar een zoekmachine kan daar onderdeel van zijn maar is nooit het hele antwoord."
  Het heeft hier voor mij iig geen enkele toegevoegde waarde. En dat had duidelijk kunnen zijn gezien mijn vraagstelling aan de topicstarter.

  "U zijt gewaarschuwd."
  Op mij maak je geen indruk. Als je me graag een ban geeft en 't idee hebt dat je daar een goede reden voor hebt leef je uit. Voorals begrijp ik je eerste reactie niet en vind ik de manier waarop je reageert mbt. dit 'waarschuwen' nogal overdreven en vijandig overkomen.

  Jammer.
 • Quote: "ik zoek een GRATIS emulator om mac os 10 in windows xp te kunnen draaien…wie helpt?"

  Quote: "Waarom wil je dat?"


  Topicstarter. Laat maar zitten. Ik was wel benieuwd naar je redenen voor de emulator, maar het lijkt niet op een normale manier te kunnen.
 • [quote:3f1dee6258="Vv."]Het stukje tekst waarnaar je verwees had ik inderdaad niet goed gelezen. En omdat blijkbaar de rest van die thread niet hoef te lezen gezien je verwijzing, bied ik aan jou mijn excuses aan, maar wel met de vraag waarom je het stukje erbij betrekt.[/quote:3f1dee6258]

  Dat was een reactie op Plextor en in mindere mate Wim Sturkenboom die naar Google verwezen als antwoord op een vraag. In die andere thread, vandaar de verwijzing, staat waarom dat niet handig is en ook niet gewaardeerd wordt. Volgens mij dus volkomen helder.

  [quote:3f1dee6258="Vv."]Het lijkt me geen enkele meerwaarde te bieden, aangezien google zowiezo geen enkele bijdrage levert aan het antwoord op mijn vraag.[/quote:3f1dee6258]

  Jouw vraag is geheel niet het onderwerp van deze thread. De vraag gaat over Mac-emulators. Dat jij er een verder weinig nuttige maar daarom nog niet verboden vraag overheen stelt, is prima, maar dat de rest die vraag grotendeels negeert zegt genoeg. Dat mijn reactie dus ook geheel geen reactie was verder op de inhoud van jouw vraag lijkt me ook duidelijk. Zoals gezegd, [b:3f1dee6258]lezen![/b:3f1dee6258]

  [quote:3f1dee6258="Vv."]Dat vooroordeel over 'juniors' trek ík weer wel. Maar waaróm je mijn kleine aantal posts of korte lidmaatschapsperiode van dit forum erbij betrekt begrijp ik niet.[/quote:3f1dee6258]

  Ik heb geen vooroordeel over juniors, dat het er staat is een gevolg van een flamboyante (anderen zeggen oubollige) schrijftrant. Ik had enkele regels hoger eerst staan "Lieve schat, jouw vraag is geheel niet" maar daar betrapte ik me er zelf op en ik heb dat dus weggehaald. Maar soms ontglipt het me.

  [quote:3f1dee6258="Vv."]Oh, dus ik zou Wim beledigen? Ben ik het niet mee eens en ben van[/quote:3f1dee6258]

  [quote:3f1dee6258="Vv."]Zijn jullie van die trieste zelfingenomen stumperts die kicken op het gallen tegen mensen met weinig posts ofzo? Tip: Als je er niks zinnigs over te zeggen heb hou je er dan liever buiten, want op deze manier zet je jezelf nogal voor lul. [/quote:3f1dee6258]

  Ik weet niet wat jij normaliter beledigend vind maar laat ik het zo zeggen, op dit forum vinden wij in het algemeen woorden als 'lul' een belediging en kenschetsen als 'zelfingenomen stumperts' zitten daar niet ver vanaf, zeker niet in het soort tekst wat jij daar geschreven had.

  Verder, en dat vind ik nog veel belangrijker, wil ik niet dat mensen dir dit forum bezoeken er teksten te lezen krijgen waarin gebruikers elkaar onheus bejegenen, beledigen, vijandig benaderen. Dat doet die post van jou allemaal wel helaas. Vandaar mijn reactie.

  [quote:3f1dee6258="Vv."]Op mij maak je geen indruk. Als je me graag een ban geeft en 't idee hebt dat je daar een goede reden voor hebt leef je uit. Voorals begrijp ik je eerste reactie niet en vind ik de manier waarop je reageert mbt. dit 'waarschuwen' nogal overdreven en vijandig overkomen.[/quote:3f1dee6258]

  Iedereen (iedereen!) die scheldwoorden bezigt zoals jij deed, kan op een dergelijke vermaning wachten. Soms per PB, soms gewoon in de thread. Niet meer en niet minder. Of dat vijandig is, ja zondermeer. Want op mensen die hier komen en dergelijke taal uitslaan zonder ook maar te lezen wat er her en der staat, zit ik hier niet te wachten.

  mvrgroet Edmond

  PS het zou handig zijn als je de Quote-functie gebruikt (leert gebruiken).

  PS2 omdat deze thread inmiddels verzand is in iets heel anders dan in het OSWIndows-forum thuishoort, verplaats ik em naar Feedback. Ik zal de andere htread over de Mac Emulator weer openen.
 • Sorry dat ik er mij tussenmeng, maar het verwijzen naar Google vind ik niet onterect, mits:

  Stel:

  [b:8350e655cf]Vraag: M'n DVD-brander kan sommige dvd-schijven niet lezen, ik heb gehoord dat je het kunt updaten, zodat het wel kan. Weet iemand hoe?
  type DVD-brander: NEC 1300A

  [i:8350e655cf]Antwoord: Google! [url: www.google.nl][/i:8350e655cf][/b:8350e655cf]

  Tegen zulke dingen ben ik duz wel tegen, want de vraagsteller weet nog niet wat 'ie op moet zoeken, en schiet duz niet verder mee op.

  Een antwoord dat ik wel goedkeur, en toch verwijst naar google is dit:

  [b:8350e655cf][i:8350e655cf]Antwoord: Google: [url: http://www.google.nl/search?hl=nl&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=update+firmware+NEC+1300A&btnG=Google+zoeken&lr=lang_nl][/i:8350e655cf][/b:8350e655cf]

  Als deze link gevolgd wordt, dan zie je op de eerste pagina bovenaan al de site van tweakers/meuktracker staan. Dit is duidelijk, en Nederlands. De topic starter zal hier vast wel mee uit de voeten komen (mits die een IQ van 40 heeft :D)

  Dit is toch verwijzen naar Google, maar toch duidelijk. Verwijzen naar de interne zoekfunctie met wat steekwoorden mag toch ook.
 • [quote:e2dab2001c="Admin Jeroen de Jager"]Als je niet meer te melden hebt, post dan geen reply. Daar mogen we de gebruikers best op aanspreken. Hoe dom of lui een vraag ook is, heb je er niets fatsoenlijks op te melden, tel tot tien en reageer niet. Dan merkt de vraagsteller vanzelf dat zijn vraag weinig reactie oplevert.
  In een zinnig antwoord past een verwijzing naar google natuurlijk wel.
  You may quote me on that! [/quote:e2dab2001c]

  Lijkt me duidelijk.

  mvrgroet Edmond
 • [quote:a26a5cbd68]"Jouw vraag is geheel niet het onderwerp van deze thread. De vraag gaat over Mac-emulators. Dat jij er een verder weinig nuttige maar daarom nog niet verboden vraag overheen stelt, is prima, maar dat de rest die vraag grotendeels negeert zegt genoeg. Dat mijn reactie dus ook geheel geen reactie was verder op de inhoud van jouw vraag lijkt me ook duidelijk. Zoals gezegd, lezen![/quote:a26a5cbd68]
  Dat mijn vraag niet het onderwerp is of een bijdrage hoeft te leveren aan het onderwerp zelf snap ik. En dat de rest van mensen die dit evt. hebben gelezen mijn vraag negeert (door daar niet gericht op te reageren bedoel je denk ik), zegt niets behalve dat. De reden daarvoor ga ik niet voor ze invullen. Wat 'mijn lezen' op dit punt ermee te maken heeft begrijp ik niet.


  Ten eerst vond je de uitdrukking 'voor lul zetten' al beledigend. Nou, door te zoeken vond ik het woord 'lul' wel vaker, maar dat men zich hier al over deze term zo verslikte wist ik niet.
  Maar goed, blijkbaar vond je die vraag dus ook nog beledigend. Maar het blijft een vraag en geen stelling. Voor 1 van jullie had het misschien wat zelfinzicht kunnen geven. Dat het ondanks dat een vraag is die hard en eventueel zelfs vijandig kan komen begrijp ik wel. Het kwam dit keer door mijn flamboyante taalgebruik.
  Mijn kwaadheid zat er vn. tegenover Wim vanwege zijn reaktie en tegenover jou omdat ik de strekking van jouw bericht niet begreep (omdat ik het bericht in de verwijzing niet goed had gelezen). Tegenover jou heb ik mijn excuus al 2x aangeboden en dat ben ik zéker geen 3de keer van plan, aangezien je zelf net zo makkelijk verkeerde teksten quote en een flamboyante schrijfstijl (met een andere betekenis) hanteert.


  Tegenover Wim nog wel mijn excuses. Ik had best wat minder fel tegenover jou kunnen reageren. Samen met het (slecht gelezen bericht van de mod) voelde ik me behoorlijk aangevallen. Helaas heb ik 't niet zo op mensen die nieuwelingen als ik vrij nutteloos de grond in proberen te boren. En ik heb dat hier al meer meegemaakt, dus ben er wat te gevoelig voor geworden vind ikzelf.


  Ik hanteer tot nu toe mijn eigen systeem bij quoten. Hierover is al eerder een halve offtopic oorlog ontstaan toen ik het wél deed zoals het hoorde.
  Het kwam erop neer dat anderen het onduidelijk vonden als ik meerdere quotes in 1 bericht plaatste en ik kon het wel met ze eens zijn eigenlijk. Dus bij meerdere quotes doe ik dat liever niet meer.


  Dat de thread verzand is, daarvoor ook nog mijn excuus tegenover de starter ervan. Tuinboon, dat was absoluut niet mijn bedoeling. Ik was werkelijk gewoon geïnteresseerd in jouw redenen voor die emulator.
  En Johnnie321, tuurlijk is google soms heel handig, ook om naar meningen te zoeken, alleen niet als je naar de mening van een specifiek persoon vraagt en daar eventueel wat info over wilt uitwisselen uit interesse. En dat wilde ik.
 • [quote:b8b9cba05f="Edmond Varwijk"][quote:b8b9cba05f="Admin Jeroen de Jager"]Als je niet meer te melden hebt, post dan geen reply. Daar mogen we de gebruikers best op aanspreken. Hoe dom of lui een vraag ook is, heb je er niets fatsoenlijks op te melden, tel tot tien en reageer niet. Dan merkt de vraagsteller vanzelf dat zijn vraag weinig reactie oplevert.
  In een zinnig antwoord past een verwijzing naar google natuurlijk wel.
  You may quote me on that! [/quote:b8b9cba05f]

  Lijkt me duidelijk.

  mvrgroet Edmond[/quote:b8b9cba05f]

  :roll: Okay..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.