Vraag & Antwoord

Feedback Forum

pdf-express

Anoniem
Rogier.mostert
3 antwoorden
 • lezers,
  Dat van die pdf-express lijkt me we leuk.
  althans het basis idee. Want bij mij wordt het blad computertotaal altijd in stukjes verwerkt. D.w.z per groot onderwerp worden ze grangschikt en in een map gedaan. Zo heb ik b.v. een map over internet. Een map over monitoren etc. etc.
  Nou zou ik het nog leuker vinden als ik het blad computertotaal in zijn geheel of op artikel in .pdf formaat zou kunnen krijgen.
  Dan hoef ik die artikelen niet meer appart te bewaren.
  (ik praat hier dus over oude artikelen)
  tja, blijft over de prijs. Ik ben tenslotte al jaren lid van de HCC en lees dat blad en zijn voorloper al vanaf 1979.
  Ik vind dus dat leden een goedkopere jaarprijs voor dit .pdf formaat zouden moeten kunnen krijgen. Eigenlijk voor niks, als lid zijnde.
  Wat vinden jullie en diegene die hier over gaat hiervan?

  frits Egelie
 • Dus als een platenmaatschappij MP3's of AVI's online verkoopt moet je die ook voor niets krijgen omdat je de cd of dvd al hebt gekocht? Lijkt me een beetje krom. Het is een extra dienst die gemak biedt, en daar betaal je dus voor.
  Als abonnee (lid van de HCC) krijg je waarvoor je betaald, namelijk de papieren versie. Vergelijk de prijs van een jaarabo eens met die van andere computerbladen dan kom je tot de conclusie dat je bij ons heel veel waar voor je geld krijgt. Misschien is een plusabo (dus duurder) waarbij je ook nog eens de PDF's kunt downloaden wel een idee. Ik zal het eens hier voorleggen.
 • [quote:26782a5e32="Jeroen de Jager"]Dus als een platenmaatschappij MP3's of AVI's online verkoopt moet je die ook voor niets krijgen omdat je de cd of dvd al hebt gekocht? Lijkt me een beetje krom. Het is een extra dienst die gemak biedt, en daar betaal je dus voor.
  Als abonnee (lid van de HCC) krijg je waarvoor je betaald, namelijk de papieren versie. Vergelijk de prijs van een jaarabo eens met die van andere computerbladen dan kom je tot de conclusie dat je bij ons heel veel waar voor je geld krijgt. Misschien is een plusabo (dus duurder) waarbij je ook nog eens de PDF's kunt downloaden wel een idee. Ik zal het eens hier voorleggen.[/quote:26782a5e32]

  Jeroen,
  ik begrijp ook wel, dat het niet voor niets kan. Maar het vergroot het gemak van het gebruik van het blad computertotaal.
  Om al die reclame zit ik niet te springen.
  Dus artikelen die mijn interesse hebben, bewaar ik.
  Het geeft wel flink wat mappen.
  Alles op de pc bewaren onder pdf files is makkelijker en doe ik doorgaans ook. Gebruiksaanwijzingen zijn tegenwoordig ook vaak pdf.

  Frits Egelie
  P.S. doe wat aan een jaarprijs computertotaal.pdf voor abonnees

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.