Vraag & Antwoord

Feedback Forum

[Suggestie - FAQ WIN] Spyware erin zetten

Anoniem
webspider
11 antwoorden
 • Hey,
  Ik kom nu dagelijks minimaal 2 topics tegen, waarin wordt gevraagd, hoe je spyware moet verwijderen.
  [quote:f86cf03583]Hallo, ik krijg veel popups, wat doe ik hier aan ?[/quote:f86cf03583]
  [quote:f86cf03583]Hey, op mijn pc komt telkens reclame omhoog, ook zonder IE open[/quote:f86cf03583]

  Is het geen goed idee om in de Windows FAQ iets over spyware/adware te zetten :roll:

  Want nu lees ik heel vaak voor niets lange verhalen, die erop neerkomen dat men spyware heeft… Dan lees ik in die tijd toch liever andere topics, (met (voor mij) nieuwe problemen) die ik dan kan beantwoorden…

  Exuses als het er wel in staat, dan moet hier maar direct een slotje op.(heb niet alles doorgelezen, omdat ik veel al wist :P :oops: )
 • Ik ben er mee eens. Dit is ook in de windows suggesties voor FAQ gepost, maar de mod reageert nooit daar :roll:
 • [quote:d79b24a4b1="Alexander Online"]Ik ben er mee eens. Dit is ook in de windows suggesties voor FAQ gepost, maar de mod reageert nooit daar :roll:[/quote:d79b24a4b1]
  Misschien een idee om hem daarover een pb te sturen, als het je zo hoog zit. :wink:
 • Lijkt me meer iets voor het Forum 'Beveiliging'?
 • [quote:7d5404349e="M@rc"]Lijkt me meer iets voor het Forum 'Beveiliging'?[/quote:7d5404349e][b:7d5404349e]Ik[/b:7d5404349e] zie het meer in OS Windows. Misschien in beide FAQ's … ?
 • Ik ben het wel met M@rc eens dat vragen over spyware e.d. in Beveiliging & Privacy thuishoren, want deze problemen staan geheel los van het besturingssysteem Windows. Door spyware als onderwerp in de windows-FAQ op te nemen, ga je in feite mensen stimuleren om dit soort vragen te posten in een forum wat daar niet voor bedoeld is. Bovendien waar trek je dan de grens? voor je het weet wordt het windows-forum een soort vergaarbak.
 • [quote:04444361a0="PS"]Ik ben het wel met M@rc eens dat vragen over spyware e.d. in Beveiliging & Privacy thuishoren, want deze problemen staan geheel los van het besturingssysteem Windows. Door spyware als onderwerp in de windows-FAQ op te nemen, ga je in feite mensen stimuleren om dit soort vragen te posten in een forum wat daar niet voor bedoeld is. Bovendien waar trek je dan de grens? voor je het weet wordt het windows-forum een soort vergaarbak.[/quote:04444361a0]Hmm, ja mischien heb je wel gelijk …
 • Er wordt op dit moment aan een spyware FAQ gewerkt. Nog even geduld dus.
 • [quote:09fe948b74="Alexander Online"]Ik ben er mee eens. Dit is ook in de windows suggesties voor FAQ gepost, maar de mod reageert nooit daar :roll:[/quote:09fe948b74]

  De Mod heeft al in het begin duidelijk gezegd dat hij die FAQ niet alleen kan en ook niet gaat maken. Een aantal mensen hebben dit opgepakt en zelf teksten gemaakt, die zijn netjes met de naam van de auteur opgenomen in de FAQ. Maar ik heb geen tijd alle onderwerpen die men aandraagt, zelf te gaan invullen. Heel simpel, geen tijd voor.

  Kortom, als jij denkt dat er iets over spyware in de FAQ moet, al is het een link naar een goede tekst daarover, zet die in de topic waarin onderwerpen voorgedragen kunnen worden. Ik kijk daar zo eens per week en pluk er dan uit wat bruikbaar is. En een PB als je denkt dat ik iets over het hoofd zie, wordt zeker gewaardeerd.

  mvrgroet Edmond
 • Ik vind ook dat er iets in de FAQ's moet komen.

  Ik denk zelf de FAQ beveilging, en Windows 8)
 • Okee bedankt voor je reactie. Kijk er werden veel suggesties gedaan in de Auggesties topic, maar het leek mij of er niks werd ondernomen, ik dacht ook dat mods de FAQ schreve..Ik heb geen verstand van Spyware, dus ik kan helaas geen FAQ schrijven (en ik heb t veel te druk, ga dzeze vakantie echt een keer een begin aan de Servers FAQ make :oops: )

  Alexander

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.