Vraag & Antwoord

Feedback Forum

[Suggestie] Topics per page verhogen

Anoniem
None
23 antwoorden
 • Gedaag,
  Is het niet een goed idee om het aantal topics per page te verhogen, zodat topics niet zo snel /[i:63391a4b77]verdwijnen[/i:63391a4b77]/ ?

  Nu zijn er vaak zoveel topics, dat /[i:63391a4b77]jouw[/i:63391a4b77]/ topic al snel naar page 2 of 3 verhuisd, waardoor je niet wordt geholpen…
 • d'r zijn idd maar weinig mensen die pagina 2 lezen (ook ik niet). Op zich wel goed idee, maar mensen die met IE browsen, met analoge modem, moeten dan wel lang wachten.
  Misschien zelf aanpasbaar ofzo in je profiel?
 • [quote:2a82f78f66="Johnny321"]d'r zijn idd maar weinig mensen die pagina 2 lezen (ook ik niet). Op zich wel goed idee, maar mensen die met IE browsen, met analoge modem, moeten dan wel lang wachten.
  Misschien zelf aanpasbaar ofzo in je profiel?[/quote:2a82f78f66]Kan denk ik niet. Maar wel een goed idee. Misschien weet melvyn er wel een leuke oplossing voor :D
 • Ik vind het zelf ook wel makkelijk als er wat meer posts op een pagina komen te staan.

  Ik lees zelf ook nooit de topics die op de volgende pagina staan :oops:

  Het lijkt mij dus wel handig dat je wat aan kunt veranderen in je profiel zoals Johnny321 al zij 8)
 • [offtopic]
  Of je komt vaker op het forum, dan staan er nooit nieuwe posts op de 2e page :wink: :P
  [/offtopic]

  Mja, ff serieus, het lijkt me idd wel handig. Ik vind het aantal ook idd niet er groot :roll: Het probleem is dan idd wel dat het voor analoge modemmers wat moeilijker word, maar voor zover ik weet kan het niet per user aangepast worden.
 • [quote:ffe63aacfa="FTPserver"]Ik vind het zelf ook wel makkelijk als er wat meer posts op een pagina komen te staan.

  Ik lees zelf ook nooit de topics die op de volgende pagina staan :oops:

  Het lijkt mij dus wel handig dat je wat aan kunt veranderen in je profiel zoals Turbo-pascal al zij 8)[/quote:ffe63aacfa]Dat zei Johnny321 :lol: ( Wil hem de eer niet ontnemen ;) )
 • [quote:7c2e0f71ce="turbo-pascal"][quote:7c2e0f71ce="FTPserver"]Ik vind het zelf ook wel makkelijk als er wat meer posts op een pagina komen te staan.

  Ik lees zelf ook nooit de topics die op de volgende pagina staan :oops:

  Het lijkt mij dus wel handig dat je wat aan kunt veranderen in je profiel zoals Turbo-pascal al zij 8)[/quote:7c2e0f71ce]Dat zei Johnny321 :lol: ( Wil hem de eer niet ontnemen ;) )[/quote:7c2e0f71ce]Sommige mensen moeten alles herhaald zien voordat ze het snappen wat ik zeg. Maar waarom zou zoiets niet instelbaar kunnen zijn per pagina?
 • is dit probleem niet relatief makkelijk op te lossen door bovenaan de pagina een button te plaatsen waarmee je het aantal topics per pagina kunt aanpassen, zoals dat bijvoorbeeld bij marktplaats.nl wordt gedaan. Op die manier kan ook iedereen voor zichzelf uitmaken hoeveel topics hij/zij wil weergeven…
 • handig zou zijn om in je profiel in te stellen hoeveel posts je ziet op een pagina.

  *droomt verder
 • De optie die hier wordt besproken (aantal zelf kunnen aanpassen) zit niet standaard in phpBB. Daar zal dus een patche voor moeten gevonden worden of iemand die heel goed is in php @C!T-forum moet er iets voor maken :wink:

  Maar ik had pas hier ergens gelezen dat ze zo weinig mogelijk patches willen installeren, omdat dat heel veel tijd kost ofzo? Of zit ik hier fout? :) Zoja, excuse moi.
 • [quote:7a11b4406d="Ruudfeen"]handig zou zijn om in je profiel in te stellen hoeveel posts je ziet op een pagina.

  *droomt verder[/quote:7a11b4406d]Droom idd maar verder. Eigenlijk maakt het mij niet eens zoveel uit, aangezien ik hier toch vrij regelmatig kom, zodat ik niet pagina's ver terug hoef te gaan. Maar toch is het een interressante optie.
  Vraag @phpBB'rs: Is het aantal topics per pagina (50 dacht ik) een vaste waarde, of is het een variable die eenvoudig aangepast kan worden?
 • [quote:b401629bac="Johnny321"]Vraag @phpBB'rs: Is het aantal topics per pagina (50 dacht ik) een vaste waarde, of is het een variable die eenvoudig aangepast kan worden?[/quote:b401629bac]Melvyn (een van de admin's) kan die waarde gewoon in Administration Panel verhogen. Kwestie van 2x klikken, en een goed getal invoeren…
 • Een vaste waarde duz. Kan niet per profiel aangepast worden. Helaas. Erg jammer. Het feest zal dus wel niet doorgaan.
 • [quote:6b8af3083b="Johnny321"]Een vaste waarde duz. Kan niet per profiel aangepast worden. Helaas. Erg jammer. Het feest zal dus wel niet doorgaan.[/quote:6b8af3083b]Ze kunnen toch van 50 naar honderd gaan :roll:
  Zeer kleine moeite, ik denk dat het forum er alleen maar op vooruit gat. (zoveel extra tijd om te laden is het nou ook weer iet, hooguit een seconde of twee…)
 • [quote:7236899b61="turbo-pascal"][quote:7236899b61="Johnny321"]Een vaste waarde duz. Kan niet per profiel aangepast worden. Helaas. Erg jammer. Het feest zal dus wel niet doorgaan.[/quote:7236899b61]Ze kunnen toch van 50 naar honderd gaan :roll:
  Zeer kleine moeite, ik denk dat het forum er alleen maar op vooruit gat. (zoveel extra tijd om te laden is het nou ook weer iet, hooguit een seconde of twee…)[/quote:7236899b61]Doe maar es met een ANALOGE modem en met IE. Nou, dan is het wel irritant, kweet het zeker.
  Vandaar dat ik ook Opera gebruik. Het is zeker niet gebruikersvriendelijk. IE is gewoon langzaam, en aangezien de meeste mensen (lees, de meeste vragenstellers/beginners) nog steeds met IE surfen, gaat het voor hen dus heel traag.
 • Zoveel analogemodemers zijn hier niet meer hoor :roll:
 • [quote:86a8cd9b18="turbo-pascal"]Zoveel analogemodemers zijn hier niet meer hoor :roll:[/quote:86a8cd9b18]Ik denk dat je je daarin vergist. Alle gebieden waar nog geen ADSL beschikbaar is, surfen meesatl nog op analoge of isdn verbindingen. En vershcil tussen ISDN en analoge is niet zo groot (1kB)
 • Persoonlijk vind ik het een beetje een loze discussie. In plaats van Melvyn met een hoop werk op te zadelen kan een ieder van jullie op elke pagina op een link klikken waardoor heel simpel de volgende 50 threads worden getoond. Eén klik, dat is het… Als je dat te veel werk vind, dan weet ik het ook niet meer. Laat Melvyn liever zijn kostbare tijd steken in belangrijker zaken zoals de verhuizing van het forum waardoor alles een stuk sneller gaat. (Goed werk overigens, Melvyn! Het kan niet vaak genoeg gezegd worden…)

  - Bas
 • [quote:bc90496e3f="BasHamar"]Persoonlijk vind ik het een beetje een loze discussie. In plaats van Melvyn met een hoop werk op te zadelen kan een ieder van jullie op elke pagina op een link klikken waardoor heel simpel de volgende 50 threads worden getoond. Eén klik, dat is het… [b:bc90496e3f]Als je dat te veel werk vind, dan weet ik het ook niet meer.[/b:bc90496e3f] Laat Melvyn liever zijn kostbare tijd steken in belangrijker zaken zoals de verhuizing van het forum waardoor alles een stuk sneller gaat. (Goed werk overigens, Melvyn! Het kan niet vaak genoeg gezegd worden…)

  - Bas[/quote:bc90496e3f]Dan kan melvyn dus ook best 1x klikken en het helemaal veranderen :roll: Afijn, ik wacht wel op een antwoorrd van melvyn
 • [quote:4fadaa4f5b="turbo-pascal"]Zoveel analogemodemers zijn hier niet meer hoor :roll:[/quote:4fadaa4f5b]

  respect voor analoge modemmers!!! :evil: Ik ben er ook pas net een paar maanden vanaf (redde toen vaak nog geen 2kb/s), want hier in the middle of nowhere is nog niet zo heel lang en overal ADSL, laat staan kabel-TV oid.

  Ik ben er niet echt voor om het aantal drastisch te verhogen. De mensen die niet zo vaak op het forum komen moeten dan maar 1 keer klikken om naar de volgende pagina te gaan. En ik denk dat het grootste deel van de vaste posters hier zo vaak komt dat er niet eens nieuwe berichten op de 2e page staan.

  Ook op de kleintjes letten, want niet iedereen surft 100kb/s :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.