Vraag & Antwoord

Feedback Forum

probleem met forum?

Anoniem
tweakermatt
1 antwoord
  • Ik keek vandaag sinds weken hier weer eens, maar ik merk iets..

    Volgens mij een probleempje met het forum, ik weet niet hoe ik t uit moet leggen. Het is zo dat de bovenste paar onderwerpen missen in een sectie. Maar na een paar refreshen staan ze er weer allemaal. Dat merkte ik vanmorgen, maar nu weer.

    Maar ook al staan die bovenste paar onderwerpen niet in de lijst met onderwerpen, op de hoofdpagina (index) staat wel de verwijzing naar de laatste post die dan in het bovenste topic staat, terwijl dat topic helemaal niet in de lijst met onderwerpen staat.

    Het klinkt ingewikkeld, maar ik hoop dat iemand (een admin die t mss kan oplossen) het begrijpt.

    Hier een screendump van een paar minuten geleden:
    [img:2aa5c314ab]http://amd.tweakman.net/case/screendump.jpg[/img:2aa5c314ab]
    De bovenste paar onderwerpen missen, maar na een paar refreshen staan ze er weer :-?

    groets, matt.

    [edit]
    het is niet alleen in feedback…
    [/edit]

    Dit topic: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=750949&highlight=#750949 staat nu (bij mij) (nog) helemaal niet in te koop aangeboden…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord