Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Forum 'Oude artikelen' en het reageren erop

Anoniem
None
3 antwoorden
  • Wanneer het nieuwe blad uitkomt gaan de artikelen die in 'Artikelen van deze maand' stonden naar 'Oude artikelen'. Je kunt deze forumgesprekken dan echter alleen nog maar lezen.
    Ik snap dat je een limiet moet stellen aan hoe lang er gereageerd mag worden. Maar is dit niet een beetje kort? Ik denk dat een verlenging van de volgende uitgave van het blad beter is.
    Zo kan er wat langer gereageerd worden en kunnen sommige discussies daarmee misschien afgemaakt worden..
  • Bedankt voor uw input. Inderdaad gaat het er vooral om dat we ergens een grens moeten stellen. Die grens ligt nu op het moment dat het nieuwe blad uitkomt: zodra dat in de winkels ligt, gaan we verder met dat blad en sluiten we het vorige af.

    Op dit moment doen we dat vooral om het voor de redactie beheersbaar te houden. Maar we nemen uw opmerking serieus en ik wil dan ook niet uitsluiten dat we in de nabije toekomst, als aan het eind van de maand geregeld lopende discussies afgekapt dreigen te worden, bijvoorbeeld het forum Artikelen Deze Maand veranderen in Artikelen Deze En Vorige Maand. Deze fora zijn nieuw en we staan zeker open voor dit soort suggesties!
  • Oke, bedankt! :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.