Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Gebruikerslijst: Aantal postings

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Zo af en toe werp ik wel eens een blik op de gebruikerslijst van dit forum. Mijn oog viel daarbij op enkele getallen van aantal postings, en dat bracht me dit topic van vorig jaar in herinnering van het niet weergeven van alle postings van enkele "grootverbruikers". Ik gaf daar een mogelijk plausibele verklaring voor, nl. het overschrijden van het magische getal 8192 (2 tot de macht 12), waarmee een mogelijke pointer of zo iets niet meer in een registertje van 12 bit (anderhalve byte) past.

  Ik zag nu dat twee personen in de lijst, elkaar ongeveer op de voet volgend, bij leven en welzijn binnenkort dit getal ook gaan passeren. Als mijn veronderstelling juist was, zal genoemd verschijnsel dus ook bij hen optreden.

  Destijds hebben we geen commentaar vernomen van de technische beheerders van het systeem, en het verschijnsel bestaat nog steeds. Om een lang verhaal kort te maken, ik ben, wellicht met meer mensen, een beetje nieuwsgierig.

  Jan de Boer
 • Ten tijde van het vorige onderwerp is er nooit een Admin langs geweest om zijn commentaar daarop te geven.
  Stuur eens een PB naar een Admin, Melvyn (http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/profile.php?mode=viewprofile&u=7573) ofzo.
 • Melvyn heeft et volgens mij een beetje druk. Had em een 1.5 maand geleden nog gevraagd naar de zoekfunctie, en daar waren ze mee bezig, maar tot heden nog niets gehoord. (tzou binnen twee weken klaar zijn ofzo)
 • Kan het trouwens geen phpBB bug zijn? Of zit zoiets in de configuratie van de MYSQL database?
 • [quote:0385ed5783="Johnny321"]Kan het trouwens geen phpBB bug zijn? Of zit zoiets in de configuratie van de MYSQL database?[/quote:0385ed5783]Ik moet constateren dat mijn aanvankelijke veronderstelling niet juist blijkt te zijn. Die waarde van 8192 is voor de vierde persoon van bovenaf inmiddels gepasseerd, en genoemd verschijnsel is bij deze persoon nog niet opgetreden. Waarschijnlijk ligt die grens dus ergens anders.

  Jan de Boer

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.