Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Schermindeling

Anoniem
SurfDude
8 antwoorden
 • De titel is misschien niet geheel duidelijk maar een betere weet ik zo gauw niet te verzinnen, een ander forum trouwens ook niet. Het gaat om het volgende, als je inlogt op het Computer totaal forum heb je een grijs/blauwe achtergrond en het gedeelte waar het om gaat is wit. Dit zal denk ik bij iedereen gelijk zijn. Als je een onderwerp opent is het scherm in tweeen gedeeld, het linker gedeelte geeft de auteur aan en het rechter gedeelte het bericht. Meestal is het bericht geheel in beeld, maar ook gebeurt het dat slechts een gedeelte van het bericht te lezen is en dus naar rechts gescrold moet worden om het gehele bericht te kunnen lezen. Dit terwijl het gaat om berichten in het zelfde forum.
  Heeft iemand een idee hoe dit komt?
 • dan heeft iemand in een post een heel breed plaatje gebruikt, of een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang woord.

  ik neem aan dat je dat bedoelt
 • [quote:9bac2552df="Ruudfeen"]dan heeft iemand in een post een heel breed plaatje gebruikt, of een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang woord.

  ik neem aan dat je dat bedoelt[/quote:9bac2552df]

  Zoiets bedoel ik inderdaad maar het gaat niet per se om een lang woord. Deze topic ( waar ik toch geen lange woorden in gebruik ) krijg ik nog niet voor de helft op mijn scherm. Enig idee?
 • klik hier maar es op: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/index.php heeft bij mij ook geholpen. :wink:
 • http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=111877
 • [quote:3b7e287b74="sdh"]klik hier maar es op: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/index.php heeft bij mij ook geholpen. :wink:[/quote:3b7e287b74]

  Beste SDH, als ik op de door jou aangegeven link klik heb ik een perfect beeldvullend scherm. Ideaal! Maar de vraag is: hoe hou ik dat in de toekomst ook zo!. Mijn uitleg was misschien niet geheel duidelijk maar ik heb een 19" scherm die als ik inlog het scherm slechts gedeeltelijk gebruikt. Aan beide kanten heb ik een grijs/blauw gedeelte van ieder ongeveer 7 cm. Kortom: jou tip is goed maar hoe hou ik het zo.
  Alvast bedankt.
 • Bij je favorieten zetten. Anders in de C!T index met rechtermuisknop op 'forum' klikken, en dan 'in nieuw venster openen'
 • [quote:efd5823b82="Johnny321"]Bij je favorieten zetten. Anders in de C!T index met rechtermuisknop op 'forum' klikken, en dan 'in nieuw venster openen'[/quote:efd5823b82]

  Bedankt voor je tip Johnny321, is inmiddels geregeld.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.