Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Url?

Anoniem
Comp-Freak
4 antwoorden
  • Dit vind ik wel raar: Ik probeer een url in te voegen zoals altijd maar het blijf gewoon tekst, wordt geen link. Iemand die weet waar dit aan ligt?

    In dit topic staat ie, bij 1 van de posten van mij. (de 2e)
    http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=121477



    En nou krijg ik nog wat. De leestekens komen niet zo op het scherm als ik ze typ. B.v. dit is een dubbele punt±
    Niet dus :wink:
    In andere programma´s die ik gelijktijdig draai werkt alles wel, dus het ligt niet aan windows. Laatst had ik dit ook al een keer.
  • Ok, dat van die rare leestekens is opgelost, lag aan iexplorer. Pas als je die hebt afgesloten en opnieuw opstart deed ie het weer goed.

    Maar dat probleem met die link is er nog.
  • Bedoel je deze link?
  • Komt waarschijnlijk door de spaties in de link. Als je die vervangt door %20 (zoals Andre heeft gedaan), dan werkt het wel als het goed is…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord