Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Beleid hier op het forum

Anoniem
None
11 antwoorden
 • Gisteren had ik een vraag neergezet waar ik net op het antwoord wilde afkomen. Echter schrok ik van de betreffende commentaar van een teamlid alhier.

  Het antwoord had ook op een normale manier gegeven konden worden dan ipv op die manier.

  Als ik als nieuwe hier zo komt, en krijg zo antwoord dan heb ik het al gelijk gezien hier en ga ik liever naar de concurent die wel normaal antwoord kan geven.

  Slecht beleid, zo ga je niet met leden om. Voor mij ook de laatste keer dat ik hier dus een vraag stel over iets, dus kunt u mij verwijderen als lid hier.

  SoundsWorks
 • Voor de geïnteresseerden zal ik even de bewuste topic hier linken: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=121663.

  Daarnaast worden dat soort vragen altijd gesloten, dus dat kan ik je aardig vertellen of niet, dicht gaat ie toch. En zo onbeleefd was het niet, meestal gaan dat soort topics dicht met "Ga naar monsterboard.nl".

  Ik heb al gezegd dat je bij concrete problemen altijd welkom bent, dus probeer het nog eens opnieuw ipv meteen weg te rennen…
 • Bovendien staat dit ook al in wat minder felle bewoordingen in zowel de FAQ en in mindere mate de handleiding - die je uiteraard al gelezen had?

  Het is _echt_ niet zo erg als je een ker en fout maakt, maar neem het vooral niet op zo'n manier op. Laten we het op 'opbouwende kritiek' houden :wink:
 • Ik vind die kritiek nog behoorijk meevallen. Ik heb wel es mensen hier erger afgezeken :oops:
  Beetje lange tenen misschien?
  Tis toch logisch dat wij geen comercieel geval gaan helpen, die zelf niet de moeite neemt om met concrete problemen aan te komen :-?
 • Trek het je niet aan, met grote regelmaat zie ik hier '[i:3f1547a9e3]een beetje niveau graag[/i:3f1547a9e3]' gepost worden door mods, terwijl dit een forum is voor vragen van iedereen. :)
 • [quote:7c59f7d37e="soundsworks"][…]
  Als ik als nieuwe hier zo komt, en krijg zo antwoord dan heb ik het al gelijk gezien hier […]
  Slecht beleid, zo ga je niet met leden om. [/quote:7c59f7d37e]
  Even inhoudelijk; Als je ergens nieuw bent vind ik het normaal als je eerst even kijkt wat de "spelregels" aldaar zijn. Voor sommigen is dat teveel gevraagd….


  [quote:7c59f7d37e="Phrea"]met grote regelmaat zie ik hier '[i:7c59f7d37e]een beetje niveau graag[/i:7c59f7d37e]' gepost worden door mods[/quote:7c59f7d37e]

  Oh ja,… welke mod dan?? Ik ken niemand die dit doet… [img:7c59f7d37e]http://gathering.tweakers.net/global/smileys/hypocrite.gif[/img:7c59f7d37e]


  [quote:7c59f7d37e="Phrea"] terwijl dit een forum is voor vragen van iedereen. :)[/quote:7c59f7d37e]

  Overigens mag iedereen idd vragen stellen, als ze maar van een beetje niveau zijn… :D
 • t, je kunt er de draak mee steken, is niet erg, als je er wat mee doet.
  Dat auriooltje kun je voorlopig ff afzetten, want jij bent 1 van de mensen die denkt het 'niveau' te kunnen bepalen hier, terwijl het gewoon [b:33ab44740a]een forum voor iedereen[/b:33ab44740a] is.
  Daarnaast heb je ook nog een voorbeeldfunctie.
 • [quote:e9a5cd009f="Phrea"]Dat auriooltje kun je voorlopig ff afzetten, want jij bent 1 van de mensen die denkt het 'niveau' te kunnen bepalen hier, …..[/quote:e9a5cd009f]
  Nou Phrea, jij kan er iig ook een houtje van.

  On Topic,
  Ik vind het wel meevallen die (zogenaamde) kritiek.
  Het zijn gewoon de forum regels die aangestipt worden.
 • Ik ben dan ook geen mod.
 • De reactie zoals gegeven is scherp en had naar mijn mening ook wel gebruikervriendelijker gekund. Vergeet echter niet dat de Mods forse taken hebben aan het constant maar weer bijstellen van discussies en het opruimen van het Forum. Dan kan er wel eens iets wat grover worden aangepakt als 'een van velen' terwijl het voor die 'een' (de vraagsteller, die 'de velen' niet ziet) dan heel bruut en op zijn persoon gericht overkomt. Begrip dus graag voor beide partijen.

  Ook had van mij het Topic niet gesloten hoeven worden. De vraagsteller had er rustig onder de opmerkingen van de Mod, een betere, meer to the point vraag kunnen stellen. Ook komt het voor dat iemand wel een dergelijk te ruim geformuleerd Topic oppakt maar er eerst nog wat vragen om extra informatie bij plaatst en zodra die beantwoord zijn, wordt dan toch het Topic goed afgehandeld en het probleem opgelost. Waarom zou je dat verhinderen door een Topic te sluiten? Pakt niemand het op zinkt het Topic ook ongesloten wel weg in de vergetelheid.

  Mods moeten minder snel Topics sluiten. Bijsturen is veel vruchtbaarder dan alleen sluiten. Sluiten moet bijna exclusief zijn voorbehouden tot discussies die over fatsoengrenzen gaan. Naar mijn mening althans.

  Overigens ben ik er niet voor dat over iedere ingreep door een Mod hier een discussie ontstaat. Ook daar moet men de hierarchie nou eenmaal maar accepteren en als je het er niet mee eens ben, dan stuur je maar een PB naar die Mod en als je daar dan ontevreden over bent, een PB naar een Admin.

  groetjes Edmond
 • [quote:668b1fd46d="Phrea"]t, je kunt er de draak mee steken, is niet erg, als je er wat mee doet.
  Dat auriooltje kun je voorlopig ff afzetten, want jij bent 1 van de mensen die denkt het 'niveau' te kunnen bepalen hier, terwijl het gewoon [b:668b1fd46d]een forum voor iedereen[/b:668b1fd46d] is.
  Daarnaast heb je ook nog een voorbeeldfunctie.[/quote:668b1fd46d]


  1. wie zegt dat ik er niets mee doe?

  2. het is een "hypocrite" smiley - beetje scherp blijven he…

  3. ja, we bepalen, na onderling overleg, het niveau.

  4. nogmaals, dit is idd een forum voor iedereen, maar we zijn geen google vervanger, dat weet je toch zelf ook. (zie je avatar)

  5. Doordat ik een voorbeeld functie heb, én we dit soort topics niet in feedback willen, doe ik deze ook maar op slot :)

  t.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.