Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Reacties op opmerkingen artikel?

Anoniem
Edmond Varwijk
7 antwoorden
 • Check deze thread, en vooral het eind.
  Nu kan er alleen nog op gerageerd worden door moderators, dat helpt natuurlijk heel veel?
  Daarom ben ik genoodzaakt deze thread te openen.

  Nu inhoudelijk.
  Edmond Varwijk geef toe dat niet ingegaan wordt op kritiek en dat het forum hier nutteloos blijkt. CT deinst terug achter het artikel te staan en op te komen voor zijn 'kwaliteit'.
  Ik ben teleaurgesteld. Kennelijk staan de redacteurs niet achter Erics mooie voorwoord van CT nr.5. Waar is het gesprek met de lezers?

  Om deze redenen vraag ik nu van de gewetensvolle redacteur(s) serieuze, inhoudelijke reacties.
 • Ik vind dat je een beetje hoog van de toren blaast. Ieder artikel staat een maand lang 'ter discussie'. De maand dat het actueel is. Om niet eindeloos oude discussies te laten herleven (dat staan we in de rest van het Forum ook niet toe) is er besloten om de artikel-topics per maand te plaatsen en dan 'te archiveren'. Simpelweg om het beheersbaar te houden. Waarom er geen verdere reactie is gekomen van Jeroen Doorn of auteur Vincent van Ossenwaarde weet ik niet maar om er nu meteen zulke zware conclusies en uitspraken aan te verbinden als jij doet; Ik vind het wat overdone.

  mvrgroet Edmond
 • Zou je ook inhoudelijk kunnen reageren?
 • Wellicht zou dit via PB kunnen; de termijn om te reageren op het artikel is al voorbij. Verder is Feedback hier niet voor bedoeld.

  t.
 • Sorry, maar ik kan dat niet. Ik ben noch de auteur van dat artikel noch medewerker van de redactie van Computer!Totaal.

  Als je nadere reacties wilt zou je de auteur van het artikel een mailtje moeten sturen en eventueel Jeroen Doorn, die zich wel in de discussie gemengd heeft en die wel bij Computer!Totaal werkt, op de CC.

  Voor beide geldt: e-mail = <voornaam>.<tussenvoegsel>.<achternaam>@computertotaal.nl

  Succes!

  mvrgroet Edmond
 • Thank you!
 • [quote:fc27f136c6="Edmond Varwijk"]De maand dat het actueel is. Om niet eindeloos oude discussies te laten herleven (dat staan we in de rest van het Forum ook niet toe)[/quote:fc27f136c6]
  Is dat niet een beetje onwaar…?
  Ik zie veel oude draadjes, sterker nog, er wordt zelfs door de moderators gevraagd dat wanneer men op eenzelfde onderwerp nog even wil doorgaan het oude topic te gebruiken en niet een nieuwe aan te maken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.