Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Wanneer houd het eens op! Het zou anders moeten

Anoniem
Red Dragon
1 antwoord
  • Ik krijg net 5 minuten geleden mijn computertotaal binnen. Ik blader hem door en wat zie ik: alweer een artikel over downloaden via internet. In het begin zie ik alleen bit torrent staan wat al vaker is behandeld maar even verderop wordt er over het "nieuwe shareaza" gepraat.

    !!! 1 ik gebruik het al meer dan een jaar dus het is niet nieuw, 2 wanneer wordt er eens gestopt met het schrijven over downloadprogramma's en methoden. Het is wachten tot iemand van BREIN etc het leest en over 2 weken is de shareaza download site dicht…

    Zien de redacteurs van C!T niet in dat ze veel problemen veroorzaken? FTN en FTD gingen al een tijd dicht na aanleiding van C!T wat is de grens???

    Het ergste gevaar is dat mensen naar wie ik altijd refereer als de kazaa gebruikers aka de buurvrouw (die niks snapt van een pc) massaal overstappen en daarmee heel vrolijk hun mapje van kaza ook weer delen. Heel fijn, niet dus. KAzaa staat er namelijk om bekent dat het allemaal fake is, als het geen virus is is het wel een ander bestand dan dat je wilt hebben. Ook wordt bij Ed2k nadrukkelijk gevraagt om geen kleine bestanden te delen omdat dit er niet voor bedoeld is. Als zulke dingen bij het artikel worden verteld zou het een stuk beter gaan!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.