Vraag & Antwoord

Feedback Forum

'Hoeveel is dit nog waard' topic?

Anoniem
Vandread
7 antwoorden
 • De laatste tijd staan er in te koop aangeboden erg veel berichtjes van mensen die vragen hoeveel bepaalde onderdelen of een systeem nog waard is.
  Is het dan misschien een idee om daar een speciaal sticky (zo heet dat toch? :roll: ) van te maken?

  Grtzz

  [edit] ik zie net dat tweakzone ook zoiets heeft.

  Het lijkt mij iig wel handig. :D
 • Mijn mening hierover is dat dit niet zo heel veel zin zal hebben aangezien mensen hier uiteenlopende meningen over hebben. De één vindt dat iets een stuk meer waard is dan de ander. En er zullen uitgebreide discussies over ontstaan met een hoop off-topic geneuzel. Uiteindelijk zal een TS denk ik niet een duidelijk beeld hebben.
  Dit is wat ik er van verwacht, maar ik kan er natuurlijk naast zitten.
 • beter is om per ts een topic te houden anders word het verwarrend want dan weet niemand waar wie kritiek op geeft enzovoorts
 • [quote:abdbd66d5f="pcguy"]beter is om per ts een topic te houden anders word het verwarrend want dan weet niemand waar wie kritiek op geeft enzovoorts[/quote:abdbd66d5f] Daar heb je gelijk in, maar als iedereen daar een speciaal topic over opent wordt het hier ook een rotzooi… :wink:

  [edit] en je kunt gaan qouten…
 • [quote:7a2fbddd32="sdh"][quote:7a2fbddd32="pcguy"]beter is om per ts een topic te houden anders word het verwarrend want dan weet niemand waar wie kritiek op geeft enzovoorts[/quote:7a2fbddd32] Daar heb je gelijk in, maar als iedereen daar een speciaal topic over opent wordt het hier ook een rotzooi… :wink:

  [edit] en je kunt gaan qouten…[/quote:7a2fbddd32]

  ik hou het nog op aparte topics, men kan zien in welk topic men reageert en de topics die oud zijn zakken naar beneden, als je alles in een post doet dan gaat men op hele oude dingen reageren straks en word het net zo goed een bende
 • Ik denk ook dat het idee opzich goed is, alleen dat het in de loop van de tijd erg rommelig wordt.
 • En de mods…. wat vinden jullie er eigenlijk van? :roll:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.