Vraag & Antwoord

Feedback Forum

"Blauw Kaart" systeem

Anoniem
None
26 antwoorden
 • Hallo,

  Aangezien dat ik dit nog wel een groot forum vind , zijn er natuurlijk ook mindere leuke posts bij / spam / illigaal etc.
  Ik zit op een forum , daar maken ze gebruik van een zogenoemd:

  Blauwe kaart systeen.

  Je ziet dan naast de button quote een Blauwe Button zitten.
  Klik je hier op dan word de post gemald aan een van de moderators…
  Misbruik word wel gestraft met een waarschuwing ( op dat forum )

  Screenshot:

  [img:fa6fc45580]http://img11.exs.cx/img11/1289/blauwekaart.th.jpg[/img:fa6fc45580]
  (Klik voor vergroting)

  Het is gewoon een tip , :roll:

  Ik weet natuurlijk dat jullie hier een topic voor hebben , dus misschien is dit wel overbodig , wil alleen even zeggen dat het kan ;)
  Ik heb ook de FAQ gelezen , ik wil jullie niets opdringen of jullie vrijetijd inbeslag nemen.

  Nogmaals: Het is een tip , kijk maar wat jullie ermee doen

  Met vriendelijke groet:

  Freek
 • lijkt mij wel een goed idee. ik persoonlijk heb regelmatig geen zin om naar het f/s posts & topics topic te gaan om iets te melden :oops: terwijl ik dan wel op een blauwe kaart zou klikken :wink:
 • zoiets als "topic report" op GoT ?
 • Ja zoeits ja
  Dat het bericht gemeld word aan de Moderators

  Freek
 • Ziet er goed uit.

  Toch vind ik een Topic zoals dit ook wel grappig. Bovendien kunnen wij Mods dan op een (soort) 'first come first serve' basis werken, niets is afhankelijk van een van ons, ieder pakt het op als hij het in de gezamenlijke bak (dit Topic) ziet staan.

  Bovendien wil volgens mij niemand onze opvoedkundige opmerkingen missen 8)

  groetjes Edmond
 • zou je dan niet iets kunnen maken dat die post die je wilt melden in het f/s topic verschijnt?
 • Hmm , dat zou eigenlijk ook moeten kunnen , want als er een PB naar de mods wordt verstuurd waarom kan dat niet meteen naar het f/s topi

  Dus als je op dat knopje drukt , dat het bericht wordt gequote en je je mening eronder kunt zetten.
  Druk je op post staat het meteenin het f/s topic ;)

  Freek
 • misschien niet quoten van de hele post maar het adres ervan geven, anders krijg je straks hele lange quote's :wink:
 • Is opzich wel handig. Of dan zoiets dat je op een "dingetje" (blauwe kaart) klik. Dat hij dan in het F/s topic gezet wordt, maar dat je dan ook ff de mogelijkheid krijgt om een extra opmerking te plaatsen.
 • Klinkt leuk, maar dan zou het natuurlijk ook zo gemaakt moeten worden dat een bepaalde link maar 1 keer geplaatst kan worden in het f/s posts topic.
  Anders zou iedereen die een fout berichtje leest op de knop drukken en dan staat dezelfde link er 20 keer in. Zullen de mods ook niet zo blij van worden denk ik. :wink:
 • [quote:05ac932db1="DBP"]Klinkt leuk, maar dan zou het natuurlijk ook zo gemaakt moeten worden dat een bepaalde link maar 1 keer geplaatst kan worden in het f/s posts topic.
  Anders zou iedereen die een fout berichtje leest op de knop drukken en dan staat dezelfde link er 20 keer in. Zullen de mods ook niet zo blij van worden denk ik. :wink:[/quote:05ac932db1]
  Het mooiste is natuurlijk als het icoontje wijzigt zodat andere bezoekers kunnen zien dat hij al aangemeld is, uiteraard kan er dan niet nog een keer op geklikt worden.
 • [quote:3eb632a90d]Het mooiste is natuurlijk als het icoontje wijzigt zodat andere bezoekers kunnen zien dat hij al aangemeld is, uiteraard kan er dan niet nog een keer op geklikt worden[/quote:3eb632a90d]Lijkt me ook een idee om de knop niet bij iedereen vrij te geven. Ik weet niet of zoiets misbruikt kan gaan worden, maar misschien dat je alleen mensen die veel online zijn op dit forum hier toegang tot te geven.
 • [quote:9de4f9ac16="Vunce"][quote:9de4f9ac16]Het mooiste is natuurlijk als het icoontje wijzigt zodat andere bezoekers kunnen zien dat hij al aangemeld is, uiteraard kan er dan niet nog een keer op geklikt worden[/quote:9de4f9ac16]Lijkt me ook een idee om de knop niet bij iedereen vrij te geven. Ik weet niet of zoiets misbruikt kan gaan worden, maar misschien dat je alleen mensen die veel online zijn op dit forum hier toegang tot te geven.[/quote:9de4f9ac16]
  precies, alleen mensen met de status "Ouwe rot" hebben deze privilege :-)
 • [quote:7de690de08]precies, alleen mensen met de status "Ouwe rot" hebben deze privilege[/quote:7de690de08]Hmm, nog ff te gaan dus :wink:
 • beter niet, iedereen wil dat hebben dus dan zul je zien dat iedereen een berg onzin posts gaat plaatsen om maar ouwe rot te worden. en dan nog, veel mensen lezen wel maar posten weinig. dus gewoon na een keer klikken oid dat je dan niet meer kan klikken :wink:
 • En op die manier mag die annoniem1001 wel erg snel dat knopje gebruiken, en daar zitten we niet op te wachten toch? 8)
 • Bijvoorbeeld een systeem dat per subforum 10 mensen worden aangewezen, die daar dan veel aanwezig zijn (bijvoorbeeld ik op Mobo, Proc, Cool & OC [img:2a78d025f5]http://gathering.tweakers.net/global/smileys/hypocrite.gif[/img:2a78d025f5]) En zo dus eigenlijk een soort ondermoderatorstatus hebben. Maar misschien gaat dan het hele idee naar zijn graf…

  In ieder geval moet misbruiik van het knoppie worden bestraft.
 • [quote:f1a6d1d143="Allardje"]En op die manier mag die annoniem1001 wel erg snel dat knopje gebruiken, en daar zitten we niet op te wachten toch? 8)[/quote:f1a6d1d143]

  voor die kerel maken we een uitzondering: hij moet van het knopje afblijven :lol:

  en idd inter heeft gelijk, misbruik bestraffen. maar ondermoderator dat lijkt me niks want waarom zou je die dan niet meteen mod maken? gewoon dat het gemeld word en dat iedereen het kan melden, als een post een keer gemeld is dan blokken dat hij niet nog een keer gemeld kan worden.

  edit: als we hier nou eerst eens wachten tot een mod/admin even kijkt en het in hun forum in de groep gooit dan voorkomen we dat ze door de bomen het bos niet meer zien :roll:
 • Ja idd , misbruik wordt streng bestraft
  2 waarschuwingen , 3e keer ban ???

  Enne , ^^ de tipgever zelf dan , mag die niet eens er gebruik van maken ;)

  Freek
 • [quote:c87d3d456e="THE_GAME_MEN!"]Ja idd , misbruik wordt streng bestraft[/quote:c87d3d456e] Misbruik is vrij gemakkelijk te voorkomen bijvoorbeeld door de mogelijkheid beschikbaar te maken als je een maand registreerd bent en minimaal zoveel (50) posts hebt ofzo.

  Maar ik ben het eigenlijk ook wel met Edmond eens, 't heeft wel wat zo'n systeem zoals die er nu is. Lekker informeel.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.