Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Bug in forum? Tekens buiten tekstveld

Anoniem
Red Dragon
23 antwoorden
  • Sinds vandaag zie ik het volgende gebeuren:

    [img:d4c36d78ca]http://maarteninschotland.moerstaal.nl/screen.jpg[/img:d4c36d78ca]

    Iemand een idee hoe dit kan?
    Owja, ik gebruik Mozilla 1.7. IE geeft dit niet. Het rare is, dat ik helemaal niets heb veranderd aan mijn systeem, en het absoluut niet eerder is opgetreden…
  • Dat is idd raar. bij mij is het wel gewoon goed. heb je dat overigens alleen bij mijn sig of ook bij andere?
  • Tot nu toe ben jij de enige (of in ieder geval de enige waar het me bij opvalt).
  • En als ik die pijltjes nou eens weghaal? zou er dan weer iets anders eronder komen te staan?
  • Geen idee, probeer het eens…?
  • Okee, momentje…

    [edit] Ik heb ze nu weggehaald zoals je ziet.
  • Resultaat:

    [img:d2c6cb0be5]http://maarteninschotland.moerstaal.nl/screen2.jpg[/img:d2c6cb0be5]

    Nu ziet het er weer normaal uit :o :roll: :-?

    Het is niet dat ik er last van heb hoor, maar raar is het wel!
  • Ja, idd. ik verander het wel weer ff en dan moet je es kijken of hij dan wel weer gewoon gaat.

    [edit] klaar alweer…
  • [multi-post modus]
    Okay :wink:
    [/multi-post modus]

    Ook edit: het resultaat is hetzelfde… weer staat het pijltje buiten het vak (ik maak geen nieuw screenshot, het ziet er hetzelfde uit als in de startpost dus)…

    Misschien interpreteert Mozilla dit fout?
  • Zou kunnen, ik heb er iig geen problemen mee met I.E…
    Verder heb ik helemaal geen verstand van die browsers enzo, dus misschien kun je dit probleem ff in het internet forum voorleggen…
  • Ik treed in overleg met de mods…

    Thnx!
  • Hierbij wil ik toevoegen even, dat ik dit ook heb, wilde het ook al melden, maar toen zag ik dat jij het al had gemeld. Ik maak gebruik van Mozilla 1.6. Dus waarschijnlijk hapt die Gecko engine met dit.
  • —&gt; <a href="http://specs.tweak.to/9005" target="_blank" class="postlink"> <span style="font-style: italic"> <span style="font-weight: bold">…Overige specs…</a> </span> </span> &lt;—

    De bron rond het stukje sig (ik zie die <– ook buiten het vakje )
    Zoek de fout in de broncode. (</a> staat te vroeg, moet na de 2x </span>;)
    Waarom het daarmee buiten beeld verschijnt weet ik niet
  • Ik heb er ook last van , in Mozilla Firefox :cry:
  • E-gozeling heeft gelijk hier inderdaad. sdh: omdat je in je signature te vroeg stond, gaat Mozilla in'quirks mode' (rechterklik -> view page info, 'Render mode'), en bedenkt vervolgens zelf hoe het eruit moet komen te zien. Hetzelfde gebeurt in Konqueror overigens.

    En, Mozilla gaat nog steeds in Quirks mode (de phpBB pagina's zijn niet helemaal HTML compliant), maar je signature wordt nu goed geinterpreteerd.

    Ik ben zo vrij geweest je signature al aan te passen ;-)
  • Ja, nu is-ie weer goed. Dus toch een soort van bug, ook al ligt het dan niet aan phpBB.

    Overigens, hebben we een nieuwe admin? :)
  • Nee, das de nieuwe Webmaster (opvolger van Melvyn)
  • [quote:8ec8daf70c="Red Dragon"]Nee, das de nieuwe Webmaster (opvolger van Melvyn)[/quote:8ec8daf70c]

    en dus ook een admin ja ;)

    t.
  • moeten ze daar maar is een apparte " webmaster " tag voor gaan maken ;)
  • donders…ontmaskerd…Nu jaaa…wel rustig aan he, mensen? :-D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.