Vraag & Antwoord

Feedback Forum

forum PDA

Anoniem
None
2 antwoorden
 • Zou een forum over PDA's niet op de nodige interesse mogen rekenen?
  Johan
 • Idee heb ik een dik jaar geleden al eens in de Mod groep gegooid maar Volkert Deen was toen heel duidelijk in zijn reactie (even uit het hoofd), een directe reden is er niet gezien de weinige posts over PDA's, iedereen die wat wil posten over PDA's kan in Software-Anders terecht, er zijn al prima Nederlandse Forums over PDA's.

  Valide argumenten dus.

  Inmiddels zie je wel dat het hele gebruik van PDAs en handhelds erg aan het veranderen is en dat gaat in de komende jaren alleen maar sneller en heftiger worden. Hoe lang kun je een Smartphone nog af doen als een telefoongadget? Is een slecht streaming videobeeld op je Voice-over-ADSL-beeldtelefoon een computeraangelegenheid, een netwerkprobleem of moet je mensen met vragen doorverwijzen naar de Primafoon? Kun je DivX afspelen via UMTS? … Dit en ook andere Forums zullen daar zeker een antwoord/oplossing op moeten formuleren. De Techniek gaat voort en Forums zijn daarin volgend.

  Overigens zie ik tot heden inderdaad nog weinig posts over PDAs en andere nieuwe technieken. DUs ofwel die mensen gaan toch al elders posten of die technieken zijn nog te weinig gebruikt.

  mvrgroet Edmond

  groetjes Edmond

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.