Vraag & Antwoord

Feedback Forum

offtopic

Anoniem
Red Dragon
5 antwoorden
 • waarom maken jllie niet een offtopic gedeelte aan kan iedereen gewoon een beetje kletsen ed
  dat zou echt cool zijn :D
 • Lijkt mij geen goed id, daar is MSN voor en zo gaat iedereen z'n posts omhoog halen…
 • Daar zijn genoeg andere forums voor. Zie b.v. www.webwereld.nl
  Min of meer een broertje van dit forum. Je vindt er diverse vaste gasten van dit forum terug. Naast diverse computeronderwerpen hebben ze daar inderdaad een soort klets maar raak rubriek.
 • [quote:566b5f46a5="brammy!"]waarom maken jllie niet een offtopic gedeelte aan kan iedereen gewoon een beetje kletsen ed[/quote:566b5f46a5]Dat is hier ooit geweest en na uitvoerige overweging weggehaald. En dat komt ook nooit meer terug, BTW. [quote:566b5f46a5]Jullie hebben hier allemaal fora waar je kunt discussiëren over van alles wat met computers te maken heeft. Zou het niet leuk zijn om ook een forum te hebben waar je kunt praten over dingen die niet met computers te maken hebben, zoals politiek, sport, het weer, koetjes en kalfjes, enz.?
  Voor dergelijke onderwerpen moet je toch echt zijn bij één van de vele andere fora die het internet rijk is. Een dergelijk Off-Topic Forum heeft Computer!Totaal ruime tijd gehad, maar toch heeft de redactie halverwege 2002 besloten nog alleen computerfora aan te bieden, en daarom is het Off-Topic Forum verdwenen.
  Om aan alle onzekerheid een einde te maken heeft Jeroen de Jager in het feedback forum gepost dat OT hier nooit terug zal keren. De precieze bewoordingen lees je hier.
  [/quote:566b5f46a5] Staat hier: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=82902
 • Lijkt mij opzich wel een goed idee, maar ik geloof dat Jeroen de Jager al een keer gezegd heeft dat het idd niet (meer) komt.

  [EDIT] [size=9:55ca678a13]Precies hetzelfde als Captain Kansloos zei dus…[/size:55ca678a13] [size=7:55ca678a13]excuser moi[/size:55ca678a13]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.