Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Black List

Anoniem
None
9 antwoorden
 • Wordt het niet tijd voor een black list van software wat vergeven is van spyware.
  En dat plaatsen bij de FAQ spyware bij beveiliging en privacy.
  Enige voorbeelden Kazaa, DAP, Mensenger Plus etc.
  Zodat je wat minder hijack this logjes krijgt en zo de experts als Marc en Huismeester etc wat te ontlasten van die logjes.
 • Weinig zinvol, van de meeste kwalijke software is dit al jaren bekend. Echter "de mensch" is te lui om dat in zich op te nemen. ;)
 • Ik mot m'n ei ook ff kwijt. :P

  Helpt weinig, toch geen hond die het leest en als ze het wel lezen zullen ze vaak wel zoiets hebben van het zal wel.

  Maat van mij bijvoorbeeld had webshots geinstaleerd dus ik melde hem dat het rommel is en het eigenlijk eraf moet, zegt hij ja weet ik maar ik laat hem staan krijg ik tenminste mooie plaatjes. :o als mensen dat zo doen met die lijst helpt het niks, problemen blijven —> logje komt toch.

  Maar als je gewoon aangeeft dat ze het moeten verwijderen nemen ze dat van je aan en doen ze dat, anders kunnen ze nog weleens eigenwijs gaan doen.
 • Is al eens eerder over gefilosofeerd. Echter zijn er ontzettend veel programma's en sites die gevaarlijk zijn (duizenden). Er komen er ook dagelijks vele bij. Onbegonnen werk dus. Er zijn overigens wel blacklists, die ook wel gelinkt zijn in de faq, zij het misschien niet rechtstreeks.

  Volg de tips in de faq, dat helpt al veel. Verder kun je met SP2 alle activex en popups blokkeren. Wordt het ook een stuk aangenamer en veiliger van.
 • Toch geen pleidooi voor IE hoop ik, Gerben? ;)
 • [quote:3b9a60f217="gerben"]Is al eens eerder over gefilosofeerd. Echter zijn er ontzettend veel programma's en sites die gevaarlijk zijn (duizenden). Er komen er ook dagelijks vele bij. Onbegonnen werk dus. Er zijn overigens wel blacklists, die ook wel gelinkt zijn in de faq, zij het misschien niet rechtstreeks. Hier kan ik me wel in vinden het was ook maar een suggestie

  Volg de tips in de faq, dat helpt al veel. Verder kun je met SP2 alle activex en popups blokkeren. Wordt het ook een stuk aangenamer en veiliger van.[/quote:3b9a60f217] Maar hier niet zo geen IE maar Firefox :wink:
 • De eerste tip in de faq is mozilla. Maar ja, als men daar niet aan wil, kan SP2 geen kwaad. :)
 • [quote:d79d2cb3bd="antrix"]Wordt het niet tijd voor een black list van software wat vergeven is van spyware.
  En dat plaatsen bij de FAQ spyware bij beveiliging en privacy.
  Enige voorbeelden Kazaa, DAP, [b:d79d2cb3bd]Mensenger Plus[/b:d79d2cb3bd] etc.
  Zodat je wat minder hijack this logjes krijgt en zo de experts als Marc en Huismeester etc wat te ontlasten van die logjes.[/quote:d79d2cb3bd]Dan heb jij tijdens het installeren niet gelezen, want anders wist je dat je dat kan uitschakelen.
 • [quote:acc1c1fc14="Allardje"][quote:acc1c1fc14="antrix"]Wordt het niet tijd voor een black list van software wat vergeven is van spyware.
  En dat plaatsen bij de FAQ spyware bij beveiliging en privacy.
  Enige voorbeelden Kazaa, DAP, [b:acc1c1fc14]Mensenger Plus[/b:acc1c1fc14] etc.
  Zodat je wat minder hijack this logjes krijgt en zo de experts als Marc en Huismeester etc wat te ontlasten van die logjes.[/quote:acc1c1fc14]Dan heb jij tijdens het installeren niet gelezen, want anders wist je dat je dat kan uitschakelen.[/quote:acc1c1fc14]Sterker nog ik heb geen mensenger op mijn computer heb ik eraf gegooid, staat bij mij helemaal geen chatprogramma op

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.