Vraag & Antwoord

Feedback Forum

onduidelijkheid casemod topics

Anoniem
Jeroen de Jager
9 antwoorden
 • Ik merk af en toe, dat er wat onduidelijkheid is waar vragen over casemods en ccfl's e.d. horen. Bijna alles wordt gewoon in het grote casemod topic gevraagd, maar af en toe zie je in overige hardware ook casemod/ccfl vragen.

  Toen er nog geen het grote casemod topic was, toen dacht ik ook dat casemodding vragen in overige hardware moesten, maar je zag ze ook af en toe in Moederborden, ocerclocking ed. waar ze dus ook thuishoren. Mijn vraag is dan ook, kan bij Moederborden, processors, overklokken en koeling niet erbij vermeld worden dat casemodding er ook hoort??
 • Klopt, beter zo?
 • ok, duidelijker kan niet :)
 • alhoewel casemodding wel als een vreemde eend daar tussen staat imho…. want met hardware zelf heeft het in principe vrij weinig te maken :lol:
 • maar over het algemeen zitten in casemods redelijk ver overgeklokte systemem (vaak niet bij eerste mods…) met zorgvuldig uitgekozen mobo's, geheugen, en perfecte airflow (geen kabels te zien :) ) …
  Weliswaar horen behuizingen in hardware overig, maar ik vind het zelf beter bij mobo's, overcl…… horen…
 • Casemods is een beetje een twijfel geval. Bovendien wat is een casemod? Een opgeleukte kast of gemod om een nuttige reden? Als beide onder casemods word verstaan zou ik het bij overklokken houden, immers blowholes maken + radiators opbouwen valt dan ook onder casemodding.

  Ik zou het bij mobo, cpu, koeling, overklokking zetten, al kan het ook goed bij overige hardware —> kast is geen mobo, cpu enz. Misschien is het een idee om een heel nieuw forum erbij te zetten voor overklokken en casemodding, koeling weghalen bij beide zodat zware koeling icm een geoc'ed systeem in oc'en hoort en normale koeling bij de andere oid.
 • [quote:c222cf7ff3="pcguy"]Ik zou het bij mobo, cpu, koeling, overklokking zetten, al kan het ook goed bij overige hardware —> kast is geen mobo, cpu enz. Misschien is het een idee om een heel nieuw forum erbij te zetten voor overklokken en casemodding, koeling weghalen bij beide zodat zware koeling icm een geoc'ed systeem in oc'en hoort en normale koeling bij de andere oid.[/quote:c222cf7ff3]

  Een casemodding/overclock/koeling forum is al vaak wat over gezegd en komt er binnenkort nog niet aan… ZIjn redelijk wat topics over te vinden…
 • zie eigenlijk waarom nie

  vind overclocking, cooling & casemod een apart forum waard

  dan kunnen de algemene vragen over moederborden in, processors, geheugen en moederborden.

  je gaat mij niet vertellen dat dat teveel werk is, een forum erbij maken doe je binnen 30 seconden :wink:

  grtz
 • [quote:1cb9a79ebe="NoepZor"]je gaat mij niet vertellen dat dat teveel werk is, een forum erbij maken doe je binnen 30 seconden :wink:

  grtz[/quote:1cb9a79ebe]

  Hier gaan ze eerst een uur zeuren dat het teveel tijd kost dus een maken is sneller: —> maak er nou gewoon een.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.