Vraag & Antwoord

Feedback Forum

PB bij verplaatsen van topic?

Anoniem
teacher
4 antwoorden
 • Hoi,

  aan alles Mods:
  is het mogelijk om, als jullie een topic verplaatsen naar een ander forum, hierover een PB aan de TS te sturen?
  Nu lijkt het soms alsof je topic helemaal pleite is, en vind je het per ongeluk misschien wel terug in een ander forum.

  Mensen die betreffend topic volgen zijn dan niet geholpen, maar het lijkt me niet wenselijk om voor iedere verplaatsing een topic te posten, ofzo…
 • http://forum.computertotaal.nl/phpBB/search.php?search_id=egosearch
 • Je kan altijd zien waar je topic blijft, het origneel laat ik altijd achter op de plek waar die stond, er staat dan "verplaatst" voor.

  Er worden bijzonder veel topic's verplaatst, ik ga echt niet iedereen een PB sturen, men kan het zien zoals ik net aangeef.
 • [quote:78aca241b9="Red Dragon"]Je kan altijd zien waar je topic blijft, het origneel laat ik altijd achter op de plek waar die stond, er staat dan "verplaatst" voor.

  Er worden bijzonder veel topic's verplaatst, ik ga echt niet iedereen een PB sturen, men kan het zien zoals ik net aangeef.[/quote:78aca241b9] Nou ik heb wel eens gehad dat ik iets gepost had in het Anders Internet subforum dat eigenlijk in het B&P supforum geplaatst moest worden. Omdat ik toen nog niet zo lang lid was van dit forum had ik me wezeloos gezocht naar die topic, omdat ie er niet meer was. Er stond dus geen 'Verplaatst' o.i.d bij…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.