Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Waarschuwing topic??

Anoniem
Chestah
3 antwoorden
 • Lijkt het niet een handig idee om een waarschuwings topic te openen waar iedereen die een slecht of niet werkend "iets"(van comp omderdelen tot cardriches) te melden.. zodat er in iedergeval niet nog meer mensen slachtoffer worden van de niet werkende troep.. en eventuele slechte service winkels te meiden.. :roll:

  ik denk dat het best in moederborden kan plaatsen omdat daar de meeste mensen als eerste kijken.. maar verlopig alleen nog een optie en jullie mening.. :D
 • Je bedoelt een soort van "slechte hardware/slechte winkel" topic? lijkt me niet erg nuttig, omdat:

  1) Het vrijwel uitsluitend gaat over meningen, die derhalve subjectief zijn; je gaat pas mekkeren over een merk asl het spul bij JOU niet werkt.

  2) Je een complete wildgroei aan verschillende soorten hardware in 1 topic krijgt. Dat is op zich niet erg, maar komt de overzichtelijkheid niet ten goede. Daarmee gaat het effect verloren lijkt me; iemand moet dan de hele topic doorspitten om te kijken of zijn stukje hardware daar toevallig in voorkomt.

  Wat dat betreft lijkt me handiger om zelf een simpele; "ik wil hardware X bij winkel Y kopen. Is dat een verstandige keuze?" topic te openen, wanneer je hardware wil aanschaffen (je wil tenslotte VOORKOMEN dat iemand meuk aanschaft, ipv iemand ACHTERAF erop wijzen dat ie zooi gekocht heeft.)
 • De Tweakers.net shopservey is al zo uitgebreid, dat je daar nooit tegenop kunt…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.